Reklama:

tętnienie w głowie (31)

Forum: Neurologia - specjalista radzi, dla pacjenta

Początkujący
22-04-2020, 21:45:57

Gość 2020-04-21 23:46:09
Czesc Legion
Pisalam 9 miesiecy temu 17 7 19, dobrze ze tutaj zajrzalam dzisiaj , tak na Ciebie wygladalam . U mnie dudni , wali nadal , doslownie wali w metal, bardzo glosne sa te dzwieki , i to wszystko naraz, najdelikatniejszy jest szum , ale nie rozumiem skad mam w glowie swierszcze . Bardzo jest to meczace , dreczace, dzien i noc.
Od kilku miesiecy pogorszylo sie bo do tych dzwiekow doszly spiewy.
Jakas piosenka cala noc , powtarza sie godzinami bez konca , dzisiejszej nocy koleda , zmiana repertuaru po kilku godzinach i dalej jedzie ten sam glos/meski.
On mnie juz morduje na stale ,nie da sie od niego odczepic , spiewa co ma pod reka, byl hymn panstwowy, piosenki ludowe etc
Rano juz mam wolne od spiewow , ale dudnienie nie znika 24 /dobe.Jak zyc z tymi uprzykrzajacymi dzwiekami, nie daje rady , chyba sfiksuje.
Czy probowales lykac magnez , ja tylko tyle ile jest w pozywieniu.
Napisz cos na pocieszenie bo nie latwo spotkac osobe z takimi samymi klopotami, prosze Ciebie o cokolwiek bo wszystko co probowalam to o kant... Pozdro czekam na kilka slow jak na zbawienie.
magnez suplementowany w wiekszych dawkach w kapsulkach i kwasy omega 3 rowniez w kapsulkach i duzych dawkach spowodowaly leciutka poprawe. pije tez szwedzkie ziola bo licze ze ich slynne dzialanie sie wkoncu ukaze.pozdrawiam i polecam sie
gość
02-12-2022, 11:24:38

cześć, w jaki sposób radzicie sobie z tym objawem tętnienia w głowie? Co Wam pomaga?
gość
02-12-2022, 15:18:27

mi pomogly psychotropy
gość
03-12-2022, 21:19:12

Po jakim czasie brania ?
gość
07-12-2022, 20:27:32

Jakieś inne pomysly/sugestie czego można spróbować?
Początkujący
11-12-2022, 14:29:17

może sok z pokrzywy
gość
15-12-2022, 13:04:35

Tobie pomogło?
gość
15-12-2022, 19:28:02

za krotko pilem by byl efekt
gość
16-12-2022, 13:40:10

Wracam do grona zahukanych i szumiacych. To ja gosc z 2020. Dalej szumi jak w piosence " szum fal , morza brzeg ", z tym ze tego szumu fal mam az nadto . Spienione fale morskiej wody zderzaja sie wyzwalajac szu , szu , szuu ...psz ,pszz ...psz ... glowa jak balon , dziwie sie ze taka dzielna jestem i znosze te tortury. Nie ma pomocy to jest tzw Tinnitus.Wyprobowalam doslownie wszystko co powinno pomoc a nie pomoglo oprocz pokrzywy.Z pokrzywami mam niemile wspomnienia , kiedy jako dzieciak wzielam rower i pod rama probowalam uczyc sie jazdy , wpadlam w pokrzywy przykryta rowerem. Cialo w bablach , cierpialam kilka godzin .Prosze o jakies nowe experymenty pod choinke , przynoszace ulge
w uprzykszajacych dzwiekach.Pozdrawiam wszystkich
gość
23-04-2023, 21:30:08

Hej, coś się u Was zmieniło w temacie tętnienia? Wcale nie przechodzi, nawet po lekach.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: