Reklama:

tetniak (12)

Forum: Udary i tętniaki

gość
06-09-2011, 00:03:43

Dobry i wartosciowy z Ciebie mlody czlowiek, masz wielkie uczucie dla taty, mimo, ze tato odszedl z woli Bozej, nadal go kochasz.Modlitwa potrzebna jest naszym bliskim ktorzy odeszli, a takze chorym ktorzy cierpia tu na ziemi. Ja ogromnie cierpie mam bole glowy z powodu tetniaka , buchanie krwi i szumy nie przestaja dzien i noc , mam na skrzyzowaniu tetnicy szyjnej wewnetrznej z tetnica oczna, i przy podwyzszonym cisnieniu lub jego skokach odczuwam bol w oczodole . Jesli Bog wezwie mnie do siebie, jak kazdego z nas to bede cieszyc sie, ale najbardziej boje sie pozostac kaleka w spiaczce i cierpiec bez uzyskania wladzy w nogach lub zyc sparalizowana.Bardzo Was kocham Ciebie mame , zone ,dziewczyne , siostre, zostancie z Panem Bogiem , nich Was ma w swojej opiece i TATE. Vega
Początkująca
09-08-2012, 09:27:49

Jestem po 4 zabiegach tętniaka też jest nieoperacyjny,po trepanacji czaszki okazało się że jest nietypowy policykliczny,więc zabezpieczają go zeby nie pękł też trafiłam na ostatni moment.Wiele osób nie wie że chodzą z bomba z opóznionym zapłonem.Więc doradzam jeżeli odczuwacie jakieś nietypowe bóle głowy,wymioty nie lekceważcie tego objawu jak najszybciej udajcie się do lekarza na badania.Mimo operacji nadal mam bóle głowy nie ma dnia bez,po 3 embolizacjach okazało sie że mam padaczkę pourazową ile można grzebać w mózgu.walcze z tym już 5 rok i nie ma pewności że sie nie odkrzepi albo nie urośnie w innym miejscu.Ale walcze póki mam szanse i jest nadzeja nie poddaje sie.Wam również tego życze nie załamywac sie ipatrzeć optymistycznie i zaufać lekarzom pozdrawiam serdecznie

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: