Również dziękuję. Boje się że malych zmian nie będą chcieli zabezpieczac 😔
Kiedy masz mieć zabieg? Długo wiesz o tętniaku?
Aseret 2022-11-02 10:25:36
Ja jestem Aseret,czy to do mnie skierowane pytanie, napisz jak masz na imię będzie łatwiej odpowiedziec
Aseret 2022-11-02 20:49:29
W styczniu robiłam badania kontrolne i okazało się że mam tetniaka mózgu 3x4 mm,. Mój profesor od tętniaków powiedział że decyzja należy do mnie,, nie zgodziłam się boję się. Teraz w październiku robiłam kontrolny rezonans, czekam na wynik, muszę podjąć jakąś decyzję i dalej nie wiem co robić, niech się dzieje wola Boża.
Gość 2022-10-27 18:08:39
Jak dużego miałeś tętniaka? Embolizacja? Wszystko bez powikłań? Scina z nóg to mało powiedziane ...Gość 2022-10-27 12:11:57
Głowa do góry. Nie jest przecież źle. Zabezpieczą i można normalnie żyć. Wiadomo że gdy się usłyszy tą wiadomość to ścina lekko z nóg. Sam 'trawiłem" to przez chyba 3 m. do czasu zabiegu. A potem do z górki. Pierwszy zabieg miałem w 18r. W maju miałem poprawkę z powodu lekkiego przecieku i trzeba była dołożyć spirale. Nic nie boli, żyje normalnie jak przed informacją o tętniaku. Jedynie co się zmieniło to łykanie jednego tabsa polocardu dożywotnio i kontrolny MR przez jakiś czas. Nie panikujcie, są gorsze choróbska.
Gość 2022-10-31 14:32:32
Jak długo czekaliście na zabieg nie pęknietego tętniaka ( w dużym mieście) ?
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.