Reklama:

TABLETKI PORONNE A EPILEPSJA ! (28)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Padaczka

gość
07-07-2013, 20:38:44

Treść zablokowana przez moderatora

gość
07-07-2013, 21:07:55

gość
08-07-2013, 06:56:57

Tak, jeśli mogłabym podwiązać sobie jajowody to bym to zrobiła, bo o takiej formie myślę, a nie tak jak u zwierzątek jak piszesz.
Raz i o wiele taniej niż tabletki, hormony itp.
W UK i wielu innych krajach sterylizacja nie jest problemem. U nas chroni się życie poczęte, ale nikt już nie martwi się tymi, którzy się narodzili.
Bo to takie polskie, zakłamane bagienko :(
gość
08-07-2013, 07:02:06

Po naszej miejscowości krążyła dziewczyna z zespołem Downa. Matka sama ją wychowywała i nie była w stanie upilnować. Osoby upośledzone umysłowo bardzo często maja zaburzoną sferę seksualną. Dziewczyna miała niesamowity popęd i jednocześnie niesamowitą siłę.
Nie chciano jej przyjąć do żadnego ośrodka opiekuńczego. Matka zajmowała się nią sama. Dziewczyna uciekała przez okno, robiła najróżniejsze rzeczy (z pobiciem matki włącznie) aby tylko wydostać się z domu. A na zewnątrz wielu było chętnych, żeby ją wykorzystać. Kilka aborcji, bo takie osoby bardzo często mają jedynie obniżoną płodność i nie są całkowicie bezpłodne, aż wreszcie matka wywalczyła w sądzie sterylizację. Uważasz, że to źle?
gość
08-07-2013, 08:06:03

Przenieście ten wątek na ginekologię, bo tutaj nie miejsce na takie dyskusje
gość
08-07-2013, 11:18:41

gość
08-07-2013, 12:39:25

Nie trzeba czytac , jesli temat nie pasuje, nie ma przymusu
.Dziewczyna chora na epilepsje zalozyla watek , nie byla w 100% pewna co do ciazy , lecz uzyskala kilka porad co do ewentualnej aborcji.
Piszemy w temacie , watku nie przenosimy !Osoby chore na epilepsje , z innymi chorobami maja prawo pisac w tym watku, nikt nie bedzie dyktowac ani wywierac presji na piszacych.
gość
19-01-2023, 10:59:40

Też cierpię na tą przypadłość no i byłam w podobnej sytuacji, pomoc uzyskałam tutaj: https://www.poronne.org/

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: