Reklama:

Sztywnienie karku,zawroty głowy,uczucie ciężkośći głowy.... (7)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
25-03-2008, 13:05:00

Witam,
Mam taki problem,że często sztywnieje mi kark i np. czasami gdy nagle wstanę zakręci mi się w głowie czym to może być spowodowane.Myślę,że może to być też na tle nerwowym.
gość
31-03-2008, 08:23:00

Ja mam podobne objawy. Sztywnieje mi kark, mam silne bóle głowy w okolicy potylicznej i nieszczęsne zawroty głowy. Dodatkowo mam uczucie ciężkości głowy oraz czegość takiego jak, bym nie była w stanie kontrolować jej ruchów (wrażenie podobne do tego jak wypije sie troche alkoholu to wtedy też nie do końca można panować nad głową). Jestem w trakcie róznych badań, które jednak niczego nie wykazują, a ja popadam w depresję - tak mnie to zbija. Już nie wiem co robić?
gość
31-03-2008, 08:23:00

Ja mam podobne objawy. Sztywnieje mi kark, mam silne bóle głowy w okolicy potylicznej i nieszczęsne zawroty głowy. Dodatkowo mam uczucie ciężkości głowy oraz czegość takiego jak, bym nie była w stanie kontrolować jej ruchów (wrażenie podobne do tego jak wypije sie troche alkoholu to wtedy też nie do końca można panować nad głową). Jestem w trakcie róznych badań, które jednak niczego nie wykazują, a ja popadam w depresję - tak mnie to zbija. Już nie wiem co robić?
gość
31-03-2008, 17:14:00

ty chyba nie popadasz w depresje tylko juz ja masz .JEZELI WYNIKI MASZ DOBRE to nie czekaj tylko idż do psychiatry.......oni nie gryzą!!

poczytaj o depresji na forum psychiatrii,moze dzięki temu podejmiesz wlaściwą decyzje.
gość
31-03-2008, 18:18:00

Właśnie też mi się wydaje, że to tylko jakaś depresja.
gość
31-03-2008, 18:27:00

pewnie że depresja od niej się nie umiera..............ciesze sie że komus moglam poradzić
8415581 to moj nr gg................................................napisz jak pójdziesz do psych znam dobrego w krakowie
gość
20-07-2010, 15:13:06

Bole somatyczne (ciala), kiepskie samopoczucie, zmeczenie, za dlugie spanie (lub za krotkie) to sa symptomy depresji. Do psychiatry polecam pojsc dopiero po wizycie u psychologa :) napewno rutynowa kontrola Tobie nie zaszkodzi :) pozdrawiam i powodzenia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: