Reklama:

Szpital Banacha w Warszawie (52)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
03-10-2009, 18:42:55

czy ktos morze mi powiedziec cos na temat prof. andrzeja marchel.
gość
23-06-2010, 18:41:06

Dziś korzystałam z "pomocy" lekarskiej doktora o ślicznym imieniu Anatol. Jestem zbulwersowana. Naraził mnie na cały dzień załatwiania zbędnych spraw bo po prostu nie chciało mu się napisać mi recepty. NIe zdrobił żadnych badań. Spojrzał i uznał, że mam porazenie mieśnia twarzowego. Napisał , raczej zanazgrał diagnozę i odesłał do lekarza rodzinnego od którego przecież przyszłam.
Niew polecam nikomu tej figury.
gość
02-07-2010, 07:29:39

W szpitalu na Banacha, owszem lekarze są jak najbardziej w porządku i są świetnymi specjalistami czego nie można powiedzieć o pielęgniarkach zwłaszcza na VII piętrze. Że są okropne to za mało powiedziane, nie udzielają informacji w ogóle, jak juz się zdobędą na ten gest to z wielka pretensją i w jednym słowie typu: tak, nie, będzie. Nie zajmują sie należycie pacjentami chyba ze osłodzi sie im prace co i tak nie jest gwarancja na lepszą opiekę.
gość
01-08-2010, 16:12:07

przepraszam że piszę ale czy ma ktoś kontakt mailowy z kadrami szpitala??
gość
09-11-2010, 15:53:54

aga8 2008-03-14 15:07:00 dziękuję za odpowiedz może ktos jeszcze się wypowie na temat Banacha ?
gość
09-11-2010, 15:55:13

Gość 2008-02-11 11:23:00 tAK LEŻAŁAM W CZERWCU 2007 R I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA ZARÓWNO Z OPIEKI LEKARSKIEJ JAK I PIELĘGNIARSKIEJ. POZDRAWIAM J.G.
gość
12-09-2014, 05:55:27

Oddział neurologii na Banacha jest przyjazny pacjentowi pod względem opieki ze strony zwykłych pracowników: pielęgniarki, salowe, czasami ale to bardzo rzadko spotkać można lekarza który naprawdę wysłucha twoich dolegliwości, objawów. Nie licz na wyjaśnienia typu: takie leki na to, a te badania to...itd. Pokoje schludne, łazienki czasami, dobrze jest zabrać swój czajnik, oraz sztućce. Starać się nie dotykać zbyt wielu rzeczy i myć ręce specjalnym preparatem (zdarzały się przypadki świerzbu). Jedzenie nie powala, raczej monotonne, bez smaku lub przesolone w ilościach dietetycznych. Reasumując: diagnostyka tak jeśli dysponujecie czasem, poważne leczenie warto konsultować jeszcze z innymi specjalistami.
gość
14-09-2014, 20:46:02

Jednak po czterech latach jest gorzej.
zdrowy już byłem..., i co dalej?. :-)
gość
29-12-2014, 09:07:59

Witam, czy ktoś może mi powiedzieć jak się nazywa ordynator oddziału neurologicznego lub zastępca ordynatora. Ogólnie chodzi mi o nazwiska osób, które tam pracują ponieważ na stronie internetowej szpitala na banacha nie mogę znaleźć takich informacji. Szukam kontaktu do dobrego neurologa w Warszawie a słyszałam, że właśnie na banacha pracują dobrzy specjaliści tylko jak mogę się umówić choćby na prywatną wizytę skoro nie wiem jak się ludzie nazywają???? Czekać zaś na przyjęcie w poradni jest długie a ja chcę się już teraz leczyć.
Schorowana Maria
gość
27-01-2015, 13:58:50

http://neurologia1.wum.edu.pl/
http://neurologia1.wum.edu.pl/node/41

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: