Reklama:

szpital Banacha jakie są Wasze opinie o neurologi?? (15)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
31-10-2019, 13:31:39

Leżałam na tym oddziale 4 dni. Szybko i sprawnie przeprowadzono diagnostykę. Bardzo dobrze oceniam opiekę medyczną i pielęgniarską.
gość
19-09-2020, 00:24:27

Zasłaniają się koronawirusem...na wejściu po łebkach sprawdzaja jakie nazwisko się rzuca jak nie mogą znaleźć machają ręka żeby wchodzić...procedury zachowane że hej Do umierajacego brata nas nie wpuścili bo koronawirus...umierał w samotności i nikt nas o tym nie poinformował. Obsada neurochirurgii to dno tylko drzeć się przez telefon potrafią. Gdyby mój brat tam nie trafił... Dno i chamstwo. Tam nie ma pacjentów są kolejne przypadki
gość
24-10-2023, 20:58:23

Do jakiego lekarza polecacie iść?
gość
31-01-2024, 10:50:39

Radzę omijać szerokim łukiem klinikę Chorób mięśni. Co tam się dzieje to dramat, chyba że chcecie jeździć na wózku lub być warzywem zanim was tam zdiagnozują lub co gorsze zrobią z was hipochondrykow. Prawie cztery lata czekałem u na ch na biopsję i badania genetyczne gdzie skierowala mnie lakarzbod nich. Po przyjęciu na oddział oznajmiono że nie wykonają biopsji ani genetyki bo nie widzą takiej potrzeby. Lekarze bagatelizują bardzo poważne objawy jak niedowłady i zaniki miesniowe i zaburzenia chodu nawet nie ma o tym wzmianki w wypusie. Wpisano mi że mam urojenia hipochondryczne a ja oficjalnie jestem inwa*** od kilkunastu lat jestem po 8 zabiegach i choruje na sarkoidozę, CFS, fibromialgia, depresję, wielopoziomowa przepuklina kręgosłupa. Jestem od ponad roku przykuty do łóżka, no mam tak strasznie słabe i obolałe mięśnie i tak potworne osłabienie i skrajne wycieńczenie że nie mam sił się umyć i wegetuje. Sugerowałem że mam boreliozę lekarzom i nalegałem na badania w tym kierunku, ale wyśmiali mnie zrobili ze mnie hipochondryka mimo że mam ewidentne objawy boreliozy i neuroboreliozy i jest ich kilkadziesiąt i strasznie cierpię od wielu lat. Po wyjściu ze szpitala sam zrobiłem test na przewlekła boreliozę i okazało się że wyszedł pozytywny. Mam już cały zdewastowany organizm przez boreliozę stawy, zaniki mięśni i straciłem siły i sprawność i każdy dzień to udręka i cierpienie. Trzy pobyty w UCK na neurologii w ciągu 8 lat i nadal brak diagnozy i wyśmiewanie mnie gdy sugerowałem boreliozę i gdy nalegałem na pobranie płynu mózgowo rdzeniowego w kierunku neuroboreliozy to odmawiali. Ludzie bez empatii i chęci pomocy, traktują człowieka przedmiotowo. Prowadzący lekarz przez cztery dni nie pofatygował się ani razu do mnie podejść, brak normalnych obchodów i informowania pacjenta o czymkolwiek. Trzy razy musiałem interweniować żeby ktoś raczył obejrzeć płytę z mojego rezonansu i łaskawie "prowadzący"zrobił to w dniu wypisu po interwencji u ordynator. Mam zmiany w mózgu i powinien to być priorytet i pierwszego dnia obejrzane i na podstawie tego zlecone kolejne badanie i ustalony plan diagnostyki. Ręce opadają co tam za nieudacznicy i ignoranci pracują. Życie i zdrowie ludzkie jest on obojętne, jeden wielki burdel na kółkach i amatorka
gość
12-09-2024, 10:42:38

Klinika chorób mięśni to banda nieudaczników i się gnorantow. Zostałem przyjęty na oddział z dużymi zanikami mięśni, silnymi bólami i bardzo silnym osłabieniem miesni i w celu wykonania wycinka mięśni pod kątem miopatii, gdzie skierowano mnie z neurologii w UCK. Na Banacha po zrobieniu EMG które już poprzednio miałem robione i wyszło w miarę ok, poza neuropatią cudownie mnie uzdrowiono i odmówiono zrobienia wycinka mięśni i nie stwierdzono niedowładów i problemów z chodzeniem choć utykam i jestem już inwa*** i mam problem choćby z obraniem ziemniaków i jestem niesamodzielny z powodu słabości rąk i nóg.. Dwa miesiące po wypisaniu mnie jako zdrowego zdiagnozowano u mnie miopatie metaboliczną w innym szpitalu i stwierdzono zaniki mięśni. To co dzieje się na Banacha woła o pomstę do nieba, bo traktują ciężko chorych i cierpiących ludzi jak symulantów i odmawiają im pomocy i wykonania badań mimo wielu lat oczekiwania na przyjęcie na oddział. Skrajne zaniedbania lekarzy i ich niekompetencja i brak empatii

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: