Reklama:

szpital Banacha jakie są Wasze opinie o neurologi?? (15)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
28-10-2007, 21:27:00

Może ktoś powiedzieć jak jest w szpitalu na Banacha , jaka opieka lekarska i lekarze godni polecenia????
gość
06-12-2007, 14:35:00

leze tu drugi dzien, zlapala mnie rwa kulszowa
opieka super, pielęgniarki przesympatyczne i bardzo uczynne, zaraz po przyjeciu zrobili mi przeswietlenia, jutro mam rezonans, tak sobie mysle, ze chyba nie moglem trafic lepiej...
tomek31
gość
06-12-2007, 16:09:00

Dziękuję za wiadomość czy możesz mi powiedzieć coś więcej na temat lekarzy neurologów w tym szpitalu? Czekam tam na miejsce.Dziękuje za odp
gość
17-11-2010, 05:57:12

Proszę powiedzcie coś o neurologach w tym szpitalu i jak się nazywają.
gość
21-05-2011, 05:04:18

jesli chodzi o szpital na Banacha,to opieka jest masakryczna.Moze niektorzy lekarze cos robia ale pilegniarki to masakra.
gość
18-05-2012, 10:07:26

odradzam brudno pielegniarki niechtne do pomocy chorzy zostawieni sami sobie .koszmar
gość
14-08-2012, 10:03:38

MAM NADZIEJE ,ZE SIE POPRAWILO?JADE TAM NIEDLUGO NA BADANIA,SKIEROWANY PRZEZ DR DRAC I DR JAMROZIKA.MAJA MI ZDIAGNOZOWAC SLA-PONIEWAZ MAJA WĄTPLIWOSCI CO DO ISTOTY MOJEJ CHOROBY???MAM W DOMU PIELEGNIARKE I WIEM CO DO NIEJ NALEZY,WIĘĆ PRZYGOTOWNY JESTEM NA POMOC ZE STRONY OPIEKI MEDYCZNEJ W WARSZAWIE.MOZE JEST KTOS ,KTO NAPISZE COS POZYTYWNEGO-ZEBY MI NIEODBIERAC NADZIEJI I CHĘCI NA WYJAZD I LECZENIE W KLINIKACH.WE WROCLAWIU LEZALEM W SZPITALU WOJSKOWYM I WARUNKI OK,BADANIA CZESTE,OPIEKA LEKARZY SPECJALISTOW NA SZÓSTKĘ,PIELEGNIAREK RÓWNIEŻ-NIEMOZLIWE ,ZEBY TAKI PACJENT JAK JA NP Z PODEJRZENIEM SLA,ZOSTAL POZBAWIONY ZUPELNEJ OPIEKI???????TO MAM JECHAC CZY NIE JECHAĆ???????
gość
09-02-2013, 11:32:48

Witam lekarze są strasznie zakrenceni i zabiegani że zapominają o pacjencie , panie pielengniarki miłe i uczynne personel pomocniczy równierz.Jeśli ktoś sie nastawia na szybką i dobrą diagnoze może byc strasznie rozczarowany albo terz opusci szpital bez diagnozy i dalszej pomocy.Pacjent nie jest informowany co kiedy będzie miał robione ,wielki chaos i zamieszanie. Jadąc tam z nadzieją na jakom kolwiek diagnoze wróciłem bez.Więc prosze nie robic sobie wielkich nadzieji moim zdaniem i innych chorych którzy leżeli ze mną, to oddział chorób mięsni jest wielce przereklamowany.Najlepiej jechac i samemu zobaczyc i mieć swoją opinie. Pozdrawiam i życze zdrowia.
gość
10-12-2013, 16:23:03

Czesc, to fakt lekarze są nie tyle zakręceni co mocno zarobieni przez te dyzury nocne, a pacjentow tez maja nie malo. Z badaniami diagnostycznymi tez dwoja sie i troja, zlecaja i wszyscy czekaja na realizacje, najdluzej chyba wypada czekac na rezonas magnetyczny. No ale w tym czasie to wszystko inne od ciebie pobiora . Pielegniarki i dwoch pielegniarzy bardzo sympatyczni, uczynni i tez przepracowani. Z opisami badan, czy wynikami to masakra, nie ktore mozesz odebrac juz po szczesliwym opuszczeniu szpitala. Lekarza prowadzacego to raczej ty sam musisz o wszystko pytac i informowac o ew. dolegliwosciach. Sami to najchetniej wieczorem proponuja tabletki nasenne :). Nie zapomnij zanrac ze soba kubka i sztuccy bo nie bedziesz mial czym jesc. Dieta odchudzajaca gwarantowana. Duzo zdorwia wszystkim zycze, szpitale najlepiej wygladaja w serialach , pozdrawiam.
gość
05-07-2018, 07:43:22

Doktor Jamrozik - neurolog, jest bardzo dobrym fachowcem w swojej dziedzinie. Zjeżdżają do Niego ludzie z całej Polski, ma więc ogrom pacjentów i czasami bywa "zakręcony". Leżałam u Niego na oddziale jakieś 3 tygodnie, ciągle miałam robione rezonanse i inne konkretne badania aby ustalić cóż za choróbsko mnie dopadło. Wyszła padaczka, doktor dobierał leki (na większość niestety byłam uczulona, dostawałam wysypki itp) i w końcu dobrał odpowiednie dla mnie. Teraz co jakieś 3 miesiące mam wizyty w poradni, zlecane badania, czasem zmianę leków. Jest OK, trochę się boję doktora bo zadaje dużo pytań, szybko a mnie głowa nie działa zbyt dobrze więc się zacinam i denerwuję. Niemniej jednak leczy dobrze, polecam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: