Reklama:

śpiaczka (15631)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
09-06-2017, 10:38:50

Agnieszko co u Was? Madzior
gość
13-06-2017, 04:21:50

Madzior bardzo proszę o kontakt na e- mail mam parę pytań ania6051@wp.pl
gość
13-06-2017, 07:43:43

Hej! U nas w sumie bez zmian. Szukam na siłę rehabilitanta i wierzcie, że to trudna sprawa u nas... W tym tygodniu mąż ma mieć tk kontrolne. Z oddechem są ciągłe problemy.. zdarzają się bezdechy i ostra praca przeponą. Poruszyłam sprawę celibryzyny.
Myślę, że się uda podawać mu ten lek. JA rodze za 30 dni.... Nasza córka codziennie płacze za tatusiem, a ja nie wiem jak mam go do nas zawrócić....
Agnieszka
gość
13-06-2017, 09:17:46

Aniu wysłałam Ci meila . pozdrawiam Madzior
gość
13-06-2017, 09:19:44

Agnieszko Twój mąż zawrócić do Was napewno. Mocno w to wierzę że tak będzie podadzą leki wszystko zacznie działać. Madzior
gość
13-06-2017, 09:33:50

Życzę Ci Agnieszko szczęśliwego rozwiązania. Mocno wierze że Twój mąż odpowie Ci wybudzeniem na cud narodzin. Trzymam kciuki i myślę codziennie o Was wszystkich. Madzior
Początkująca
15-06-2017, 17:36:51

Kochani kiedy nasze śpiochy wykonają polecenia nasze lekarza to już nie jest spiaczka? Dzisiaj tak właśnie było w przypadku mojego szwagra. I zauważyłam dzisiaj ze bardzo reaguje biciem serca normalnie ma 110 a przy siostrze nas ma do 140 pod koniec wizyty daliśmy juz mu spokój bo widać ze zmęczony i tętno było 115 jak usłyszał ze mówimy dowidzenia skoczyło do 140 . Oczy otwiera ale nie całe i jak może dalej to wyglądać
gość
15-06-2017, 20:33:22

Kilka , kilkanaście dni każdy wybudza się inaczej. Z każdym dniem będziecie zauważać, że robi postępy. Mój brat byl bardzo pobudzony u Was może być inaczej. Natomiast każdego dnia bedzie lepiej☺Madzior
Początkująca
16-06-2017, 20:01:54

Moj syn juz 3 miesiace jest w spiaczce .Pierwsze dwa miesiace bylo straszne , teraz jak ma okres czuwania to mruga oczami ale nie wodzi wzrokiem , jak zasypia to zamyka oczy , zaczal przelykac sline . I to wszystko :( Nie moze nawet oddychac bez rurki , bo mu sie zapada jezyk .Jak sie pytam lekarzy czy on jest swiadomy mowia , ze nie wiedza , bo nie wykonuje polecen np nie sciska reki . A ja mysle ,ze on rozumie, tylko nie moze dac znaku . Tez reaguje na nas przyspieszonym biciem serca , czuje bol i denerwuje sie ,jak trzeba go umyc .Jestem zrozpaczona , przeciez on musi byc tym wszystkim przerazony . Tlumacze mu wszystko , mowie mu ,ze to wszystko minie ale czy minie?
gość
16-06-2017, 22:23:54

Anki mój mąż też jest w śpiączce już od 3 miesięcy. Nie wykonuje poleceń i nie otwiera nawet oczu. Ale mruga powiekami i dużo się rusza. Denerwuje się przy odkrywaniu itp. Musimy wierzyć.. ja czasem wysiadam, ale muszę walcZyć dla niego i dla naszych córek... Ma już podawana celibryzyne. Za tydzień zaczynamy stymulacje urzĄdzeniem wypożyczonym.. mamy nowego terapeutę raz w tygodniu. Liczę, że wszystko ruszy. Musi..

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
szukam miejsca dla taty po zawale i w stanie wegetatywnym , który wciąż jeszcze jest w programie budzikowim ale tylko do sierpnia...
Drodzy Wszyscy! dzień dobry! Nazywam się Joanna, mój tata rok temy 16.05 miał rozległy zawal, był długo niedotleniony, niestety nie wybudził się ze śpiączki, nie odzyskał świadomości; przebywa w programie NFZ budzikowim w Sawicach; niedługo minie rok, prognozy nie są optymistyczne; na jesieni musimy znaleźć mu inne miejsce. jesteśmy z Poznania, tata jest teraz 500 km od nas na Podlasiu, to nas wykańcza.. chcemy znaleźć ośrodek xblziej, wiemy, ze trzeba liczyć się z kosztami... ale czy ktoś w ogole wie o dobrym miejscu w Wielkopolsce? pielęgniarki mwoiac do ZOLu go, a przecież ws tyscy wiemy, ze to wyrok.. chciałabym zawalczyć jeszcze ... proszę, jeśli macie takie doświadczenia lub wiedzę, gdzie mogłabym spawrdzac? pytać? bo nie wiem od czego zacząć....
gość
Proszę o pomoc i poradę
Matkę chorą na stwardnienie zaniku mięśni bocznych, z dnia na dzień jest coraz gorzej nawet tabletki przeciwbólowe nie działają mama robi się nerwowa wulgarna itp . Nie wiem co mam już robić.
gość
Operacja dyskopatii szyjnej
Miał ktoś ostatnoo u dr. Baranowskiej w Stocerze ,jak opinie ?
Reklama: