Reklama:

śpiączka farmakologiczna (20)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
09-01-2010, 00:16:54

Moj brat miał w lipcu wypadek, lekarka bez ogrodek powiedziała nam że jeśli przeżyje, będziemy musieli opiekować się warzywem...
Jest styczeń, przed chwilą wyszedł(!!!) z mojego pokoju.
Karol miał zbity pień mozgu a mimo to funkcjonuje całkiem normalnie. Wszyscy dziękujemy Bogu za wysłuchanie naszych modlitw... Modlitwa może zadecydować o wszystkim... Pozdrawiam i pamiętajcie że nadzieja umiera ostatnia.
gość
13-01-2010, 08:56:40

mój tata też jest od poniedziałku w śpiączce farmakologicznej; zaczął się dusić i musi teraz leżeć pod respiratorem - a wszystko to konsekwencje powikłań poinfekcyjnych (zespół Guillan-Barre); nie wiem co z nim będzie, mam nadzieję, że jego orgaznizm odpocznie i weźmie sie w końcu do walki z tą okropną chorobą
gość
05-03-2010, 07:13:41

Moja mama po 7 tygodniach śpiączki farmakologicznej została wybudzona (CUD)
Od tygodnia jest przytomna chwilami normalnie rozmawia, ale większą część mówi kompletnie od rzeczy...
Czy to normalne... ???
gość
09-05-2010, 20:20:54

Witam!
moja babcia jest 36 dzień w śpiączce farmakologicznej!;/
do wypowiedzi która jest na dole TO JEST NORMALNE!
Babcia leży na oiomie i tam już widziałam wiele takich przypadków! Krzyki po wybudzeniu, płacz, mówienie od rzeczy!
wiem tylko tyle że trzeba wierzyć w to że będzie dobrze! Pozdrawiam Marta
gość
10-05-2010, 11:54:40

poszukuję osób które były w śpiączce farmakologicznej i odpowiedzą mina parę pytań!!! proszę o kontakt podaje mój nr gg 23228432 Marta
gość
02-01-2011, 14:50:13

mój brat od piątku 10:00 rano jest w śpiączce formakologicznej, serce sie zatrzymało ale na szczescie lekarzom udało sie przywrucic prace serca niestety ma ostre zapalenie puc obu strony Obrzęk płuc, lekarze mówią ze stan mojego brata jest bardzo cięszki i nic nie moga powiedziec :( dodam ze mój brat jest dializowany, napiszcie mi moze ktos z was miał taki przypadek i moze mi cos o tym napisac prosze o kontak emeilowy intruz013@interia.pl
gość
02-01-2011, 14:50:55

mój brat od piątku 10:00 rano jest w śpiączce formakologicznej, serce sie zatrzymało ale na szczescie lekarzom udało sie przywrucic prace serca niestety ma ostre zapalenie puc obu strony Obrzęk płuc, lekarze mówią ze stan mojego brata jest bardzo cięszki i nic nie moga powiedziec :( dodam ze mój brat jest dializowany, napiszcie mi moze ktos z was miał taki przypadek i moze mi cos o tym napisac prosze o kontak emeilowy intruz013@interia.pl
gość
02-01-2011, 14:52:32

gość
11-05-2011, 07:43:20

4 lata temu uległam bardzo poważnemu wypadkowi, lekarze nie dawali szans
przez 9 dni byłam utrzymywana w śpiączce farmakologicznej
jeśli ktoś miałby jakieś pytania w związku z tym,chętnie odpowiem
mój nr gg 8932819
Maja
gość
12-05-2011, 14:39:25

CHCE NA FORUM BARDZO PODZIĘKOWAĆ MAJCE DZIĘKI JEJ ODPOWIEDZI JESTEM SPOKOJNIEJSZA I WIEM JAK TO WYGLADA POZDROWIENIA DLA MAJKI I ŻYCZĘ CI DUŻOOOOOO ZDROWIA

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: