Reklama:

rehabilitacja po wypadku komunikacyjnym (48)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Rehabilitacja

gość
07-06-2018, 08:14:16

Treść zablokowana przez moderatora

gość
18-06-2018, 19:31:55

Mąż po wypadku doznał urazu kręgosłupa szyjnego. Na rehabilitacje zdecydowaliśmy się w Centrum Rehabilitacji na Cybernetyki. Mają bardzo dobre wyposażenie i poważnie traktują pacjentów. W odróżnieniu od innych miejsc, poświęcają dużą uwagę pacjentom i podchodzą do nich profesjonalnie.
gość
30-06-2018, 18:01:51

Mój mąż, po wypadku trafił do CMD w Warszawie. Oferują wiele form rehabilitacji więc na pewno lekarz dobrałby odpowiedni sposób leczenia. Przyjmują tak sami doświadczeni specjaliści, po za tym stosują nowoczesne metody więc efekty są naprawdę zadowalające i to w krótkim czasie.
gość
16-07-2018, 10:46:43

Ktoś z was pisał o constance care - gdzie jest ten ośrodek?
gość
16-07-2018, 20:27:08

gość
09-08-2018, 09:23:09

16-07-2018, 12:46:43 Gość
Constance Care jest w Kierszku pod Warszawą, dokładny adres: ul. Działkowa 125
gość
20-08-2018, 08:07:30

Ja mogę polecić Słomczyńskiego w Krakowie, mają tam kompleksową opieką. Miałam tam rehabilitację, a jak trzeba było to i lekarz na miejscu i też mogłam zrobić rentgen i rezonans z jednej firmie. Bardzo polecam. rehabilitacje.org tam też mają rejestrację online, z której korzystałam.
gość
06-04-2019, 19:29:13

Ja troszke z innej beczki. Dwa lata temu mialam wypadek, zostalam potrącona zlamanie reki z przemieszczeniem dluga rehabilitacja I walka z ubezpieczycielem. Nigdy wiecej nie bede sama wnioskowac o odszkodowanie. Po pol roku groszowych propozycji moja sprawa zajela sie kancelaria. Kazdy kto ma problem z ubezpieczycielem czy tez mala wiedze na temat prawa powinna sie zglosic do takich kancelarii. Nie bede robila tutaj super ekstra reklamy bo ktos powie a to spam itp. Nie kazdy ma prawo wyboru, jest mnostwo takich firm, ja moge polecic KANCELARIA GOCAL ich pracownik przyjechal do mnie ponad 200km zeby sie ze mna spotkac I pomoc mi. Polecam. Nie dzialajcie na wlasna reke szkoda czasu I nerwow
Początkująca
29-05-2019, 08:57:31

gość
25-10-2019, 12:26:05

Jeśli chodzi o zdrowie poszkodowanego rehabilitacja jest konieczna. Obojętnie na ile i na co kogo stać w danej chwili, nie można sobie odpuścić dobrej rehabilitacji. Po wypadku komunikacyjnym bardzo ją wspomaga urządzenie lokomat, maszyna do nauki poprawnego chodu, można chodzić w pozycji wyprostowanej. Maszyna może odciążać pacjenta albo wspomagać go w używaniu tylko siły mięśni, w zależności od potrzeby.
Jedna z kilkunastu maszyn dostępnych w Polsce znajduje się w Gdańsku.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: