Polecam bardzo dobrą rehabilitantkę panią Danusię Floryańską, pomogła mi jak miałam kłopot z bólem barku, nie mogłam unieść ręki, ani ubrać się. podam Ci numer jej telefonu: 725 725 800. Jest to osoba miła, życzliwa a przede wszyskim doskonały fachowiec.
Ja też byłam na rehabilitacji w gabinecie dr Więcka. Zajęli się tam mną konkretnie, no i dość szybko mogłam normalnie chodzić. To nr tel. do gabinetu na Białym Prądniku, na ul. Słomczyńskiego: 666-833-388
A mam pytanie, czy jest możliwość wykonania tam terapii falą uderzeniową? Bo przypuszczam, że mogłaby być przydatna albo nawet niezbędna w moim przypadku.
Jak najbardziej możesz tam wykonać sobie terapię falą uderzeniową. Zresztą na stronie www.praktyka.org masz wszystko opisane, jakie zabiegi wykonują w tym gabinecie.
Muszę się tam wybrać, bo mam problem z nogą po wypadku. W sumie to dość niedaleko mnie jest ten gabinet dr Więcka, więc spróbuję się zarejestrować. Przekonaliście mnie.
ja osobiście chodziłem do fizjomedu na królowej Jadwigi i też nie mogę złego słowa powiedzieć o tej placówce, leczyła mnie pani bahr i oprócz samych zabiegów dokładnie wykonywanych tłumaczyła co jak po co i dlaczego, wiec z rehabilitacji wyszedłem nie tylko sprawny ale również bogatszy o niezłą wiedzę medyczną, krótko mówiąc poznałem swój organizm i wiem jak teraz ćwiczyć by uniknąć kolejnej kontuzji i będę polecał tę panią każdemu ;d
Fizjomed to doskonałe miejsce, mogę potwierdzić. Przede wszytki dr Pięta to mistrz w środowisku fizjoterapeutów. Ogromne plus za traktowanie pacejnta poważnie, to nie wszędzie takie oczywiste ;] Maja bardzo szerroką gamę usług, polecam.
do rehabilitacji polecam używanie rezonatora biofotonowego, moja rehabilitantka mi go poleciła i stosowałam go do rehabilitacji efekty były lepsze i bóle dużo mniejsze więc polecam takie rozwiązanie.
a leczą dzieci w tym fizjomedzie? moja przyjaciółka będzie chyba potrzebowała dla swojego maluszka bo urodził się przedwcześnie ;( odległe mają terminy?