Reklama:

Ranking użytkowników - pytanie i prosba o opinie (88)

Forum: Neurologia - specjalista radzi, dla pacjenta

gość
12-09-2011, 20:52:15

Gość 2011-09-12 09:34:53 Kowalowa ale błyszczysz inteligencja, nie ma co

Pewnie gościu tu błuszczysz wiecej po twoich wypowiedziach widac jaii masz iloraz inteligencji,lepiej zajmij sie soba a nie nami
Komentatorka
18-10-2011, 19:36:09

Mam propozycję:
zlikwidować cały ten wyścig szczurów. To jest forum, by sobie pomagać w różnych problemach życiowych i troskach; anulować całkiem ranking, jak ktoś chce to niech daje + ale bez nagród i zobaczymy co będzie dalej.
gość
20-10-2011, 09:16:35

Witam.
Dawno pisałem o likwidacji tego śmiesznego rankingu.
Nawet gdy wyścig szczurów się zakończy, każdy z nas pozostanie szczurem.
pozdrawiam
krak62
Komentatorka
20-10-2011, 18:01:55

Właśnie o to mi chodzi byśmy nie zabijali się dla prezentów, czy kasy tylko pomagali sobie w trudnych sytuacjach
gość
21-10-2011, 08:40:50

Lub przekazywac nagrody pieniezne na fundacje poprostu na cele charytatywne ja bym byla za tym,
[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/ywny14dp4yxug7g1.png[/img][/url]
Początkujący
21-10-2011, 09:00:59

ja jestem tak samo za tym y każdy kto może niech przekazuje choćby ten jeden procent na szczytne cele jakie sa fundacje takie jak ta dzięki której mąż od naszej koleżanki Karoliny moze przechodzić rehabilitacje
Więc apeluję do wszystkich niech podają numer KRS który podała kiedyś Karolina na forum dla swoich znajomych niech tam wpłacają przy rozliczeniu rocznym to jest szczytny cel
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKICH
GUMI73-Mariussz
gość
21-10-2011, 11:50:41

gumin dziekuje ci z całego serducha,co do wpłat jeseli tylko ktos ma ocote moze przekazywac na cele charytatywne ja oczywiscie na meza swojego to nie podlega watpliwoscia zadnym,tak by bylo najlepiej skonczyl by sie ten głupi wyscig o pieniadze.Tak to prawda dzieki włata dajemy szanse ludzia po roznorakich urazach szanse na rehabilitacje,moj maz własnie dostal ta szanse teraz jest z NFZ w Bydgoszczy ale juz po tej rehabilitacji jedzie komercyjnie bo za rozliczenie z tamtego roku starczy na komercyjny wyjazd ktory bardzo drogo kosztuje a jak kazdy wie nikomu sie nie przelewa:)
[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/ywny14dp4yxug7g1.png[/img][/url]
Liderka opinii
26-10-2011, 16:18:31

Witam są tu również osoby które również potrzeebują pieniądze na rehabilitacje tak jak ja na rehabilitacje nogi i tez staram się w jakiś sposób uskładać na te rehabilitacje czy masaż nogi co nie znaczy ze nie pomagam biednym ludziom bo jak są składki np karitas itp to też daje pieniądze,
Dla mnie to forum to nie jest wyścig staram się w jakiś sposób od serca ludziom pomoc bo nie pracuje mam czas wiec mogę w jakiś sposób pomoc lub w czymś innym do radzić nie w formie wyścigu ja tego tak nie traktuje a tu ze ktoś polubi mój wątek to miło i bardziej mobilizuje to w pewnym sęsie do napisania czegokolwiek
gość
26-10-2011, 16:27:47

Zgodzę się z Kają ma rację.Zawsze to jest miło, gdy oceni się kogoś wypowiedź.Ja również jak kaja nie pracuje, ale choruje i lekarstwa też mnie kosztują nie mało.Nie korzystam z żadnej pomocy, tylko jestem zarejestrowana w Urzędzie Pracy.
Proponuje książki zostawić jako nagrodę.
Cieszę się ,że forum jest.Uważam,że ranking jest potrzebny nie tylko do zdobywania punktów, lecz poznawania się wzajemnie.
Pozdrawiam Ania
.........................
Komentator
26-10-2011, 16:30:13

Wlasnie,uwazam ze sa tu osoby chore które tez potrzebuja pomocy,a suma laczna ktora jest przeznaczona nagrody niewiele by dala jakby zostala przeslana na jakas fundacje.
Natomiast pojedynczym osobom(uczestrnikom rankingu) ktorzy uczciwie zdobyli punkty,nagroda pomoze w rehabilitacji(np.kaji),a ksiazki pomoga w poszerzaniu wiedzy na temat roznych dziedzin medycznych.
Nie jest to wyscig szczurow tylko zdrowa rywalizcja,kto stara sie cos wniesc od siebie na forum ten dostaje nagrode.
Co nie zmienia sytuacji ze mozemy sobie nawzajem pomagac pomino rywalizacjji w rankingu,jedno drugiemu nie przeszkadza.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: