ciekawa jestem kto tak bardzo na neurologii się zbulwersował. Śmiesznie to brzmi, jeszcze jak ma się problem z językiem polskim.
Ja się w sierpniu wypowiedziałam co myślę o całym rankingu http://www.forumginekologiczne.pl/forum/vt,0,326,521243,20,ranking-uzytkownikow-pytanie dla mnie cała sytuacja była śmieszna biorąc pod uwagę fakt jak dużo ludzi "kantowało". Cały mechanizm był ułożony źle, teraz jest dużo lepiej, jednak to i tak nie powstrzyma ludzi przed zakładaniem fikcyjnych kont, którymi automatycznie można byłoby nabijać sobie punkty.
Ja np. bardzo niesprawiedliwie zajęłam 3 miejsce i wszystkim o tym oświadczam, sprawdzałam jak to działa.
Tak naprawdę nigdy tu nie będzie sprawiedliwości, bo działa to na zasadzie, "siostra ja ci wyśle zaproszenie, ty mi będziesz klikać, ja tobie, każdego dnia" albo "koleżanko z forum znamy się bardzo długo klikajmy sobie wzajemnie, wtedy będą szanse".
To jest moje zdanie na ten temat.
A i jeszcze jedno gdzie na pediatrii, czy ginekologii jest kółko, którzy przyznają sobie wzajemnie punkty? bo ja nie wiem. Chodzi mi o to ja Tobie, Ty mi.