Reklama:

Ranking użytkowników - pytanie i prosba o opinie (88)

Forum: Neurologia - specjalista radzi, dla pacjenta

Forumowiczka
20-08-2011, 22:39:59

wtedy zobaczymy czy jest sprawiedliwość.
Bardzo mnie to ciekawi...
[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/zem3wn15eb9jy8iw.png[/img][/url] [url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/xnw43e3kwf2jnrjy.png[/img][/url]
gość
21-08-2011, 09:49:54

Witam

Jesteśmy na forum po to aby sobie wzajemnie pomagać,wspierać się moim zdaniem na tym to polega.Wykłucanie sie o opinie jest bzdura,ale co po niektorzy tego nie widza,jestem za przekazywaniem kwot pieniężnych za tak zwana wygraną na cele charytatywne to by było najbardziej sprawiedliwe i wtedy okazało by sie ile osób naprawde zalezy na opiniach:)
gość
27-08-2011, 18:16:36

Widze ze nie tylko moja droga na neurologi powstał problem z ocenami na ginekologi przescigacie sie jak koty po mysz,a najlepiej spogladc na kogos zal:)
gość
03-09-2011, 14:26:26

Pajka26 2011-07-27 11:49:02 Witam
jestem moderatorem na ginekologii i jesteśmy oburzeni sytucją na neurologi a raczej powstaniem kółka, które wzajemnie przyznaje sobie + za nie wartościowe wypowiedzi... jaki więc jest sens rankungu?? Kółko adoracjii... wystarczy zobaczyć na te "niby" wartościowe wypowiedzi... proszę cos z tym zrobić bo na razie nie ma to sensu...

Na normalnym forum, kochana byś dawno dostała bana. Ty się szczycisz że jesteś moderatorem, to świadczy o poziomi tego forum, oraz ich modach. Śmiesznie ciekawie, cyrk na kółkach, przedszkole.
gość
03-09-2011, 14:33:03

Treść zablokowana przez moderatora

gość
03-09-2011, 15:11:21

Treść zablokowana przez moderatora

gość
03-09-2011, 15:15:49

"Mloda, siec na dupie i nie ryzykuj"- czy ty chodzilas do szkoly ? , zenada ty nie powinnas zabierac glosu , masz ogrooooomne braki, jestes w dodatku impertynentka. Mirabel nie jest ryba i nie ma sieci na tej czesci ciala tylko desus.Takich jak Mirabel trzeba tutaj wiecej aby wytykac nieuczciwych uzytkownikow przyznajacych sobie punkty na zasadzie ja tobie a ty mnie.To nazywa sie lapownictwo, nadal osoba ktora zalozyla watek , otrzymuje punkty , ma juz 27 w pustym okienku, ktora wogole nie pisze, ale nalezy do kolka wzajemnej adoracji, pozostajac pod mozna opieka "mlota"na watku Dyskopatia, wielkie uznanie dla Ciebie Mirabel i innych potepiajacych lapowkarstwo.Pozdrawiam Pajko, tak trzymac.Milego dzionka dla uczciwych forumowiczow .
gość
03-09-2011, 15:53:07

Możecie juz wszyscy dac sobie spokuj z tym oczernianiem jeden na drugiego jak dzieciaki dajcie spokuj sobie z tymi wyzwiskami i wogole,to jest forum poswiecone co niekiedy powaznych sprawa a wy sie wyklucacie o punkty,tak jak juz pisalam ja bym te pieniadze przeznaczyla na cele charytatywne niech moderator cos zaradzi bo sie robi niemilo a po co.Obwiniacie sie kazdy kazdego a w sumie kazdy z was robi to samo smiech.I to nie tylko Neurologia ,ginekologia i pediatria tez jest winna,najlepeij patrzy sie na kogos nie na siebie samego
gość
03-09-2011, 15:55:04

Gość 2011-09-03 16:26:26
Pajka26 2011-07-27 11:49:02 Witam
jestem moderatorem na ginekologii i jesteśmy oburzeni sytucją na neurologi a raczej powstaniem kółka, które wzajemnie przyznaje sobie + za nie wartościowe wypowiedzi... jaki więc jest sens rankungu?? Kółko adoracjii... wystarczy zobaczyć na te "niby" wartościowe wypowiedzi... proszę cos z tym zrobić bo na razie nie ma to sensu...

Na normalnym forum, kochana byś dawno dostała bana. Ty się szczycisz że jesteś moderatorem, to świadczy o poziomi tego forum, oraz ich modach. Śmiesznie ciekawie, cyrk na kółkach, przedszkole.

A ja nie jestem moderatorem i tak samo jestem oburzona pediatria oraz ginekologia i co mam sie zabic z tego powdu,niech sie kazdy zajmie soba bo nikt swiety nie jest nawet ty moderatorze
gość
03-09-2011, 16:11:40

Gość 2011-09-03 17:15:49 "Mloda, siec na dupie i nie ryzykuj"- czy ty chodzilas do szkoly ? , zenada ty nie powinnas zabierac glosu , masz ogrooooomne braki, jestes w dodatku impertynentka. Mirabel nie jest ryba i nie ma sieci na tej czesci ciala tylko desus.Takich jak Mirabel trzeba tutaj wiecej aby wytykac nieuczciwych uzytkownikow przyznajacych sobie punkty na zasadzie ja tobie a ty mnie.To nazywa sie lapownictwo, nadal osoba ktora zalozyla watek , otrzymuje punkty , ma juz 27 w pustym okienku, ktora wogole nie pisze, ale nalezy do kolka wzajemnej adoracji, pozostajac pod mozna opieka "mlota"na watku Dyskopatia, wielkie uznanie dla Ciebie Mirabel i innych potepiajacych lapowkarstwo.Pozdrawiam Pajko, tak trzymac.Milego dzionka dla uczciwych forumowiczow .

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: