wtedy zobaczymy czy jest sprawiedliwość.
Bardzo mnie to ciekawi...
Pajka26 2011-07-27 11:49:02 Witam
jestem moderatorem na ginekologii i jesteśmy oburzeni sytucją na neurologi a raczej powstaniem kółka, które wzajemnie przyznaje sobie + za nie wartościowe wypowiedzi... jaki więc jest sens rankungu?? Kółko adoracjii... wystarczy zobaczyć na te "niby" wartościowe wypowiedzi... proszę cos z tym zrobić bo na razie nie ma to sensu...
Treść zablokowana przez moderatora
Treść zablokowana przez moderatora
Gość 2011-09-03 16:26:26Pajka26 2011-07-27 11:49:02 Witam
jestem moderatorem na ginekologii i jesteśmy oburzeni sytucją na neurologi a raczej powstaniem kółka, które wzajemnie przyznaje sobie + za nie wartościowe wypowiedzi... jaki więc jest sens rankungu?? Kółko adoracjii... wystarczy zobaczyć na te "niby" wartościowe wypowiedzi... proszę cos z tym zrobić bo na razie nie ma to sensu...
Na normalnym forum, kochana byś dawno dostała bana. Ty się szczycisz że jesteś moderatorem, to świadczy o poziomi tego forum, oraz ich modach. Śmiesznie ciekawie, cyrk na kółkach, przedszkole.
Gość 2011-09-03 17:15:49 "Mloda, siec na dupie i nie ryzykuj"- czy ty chodzilas do szkoly ? , zenada ty nie powinnas zabierac glosu , masz ogrooooomne braki, jestes w dodatku impertynentka. Mirabel nie jest ryba i nie ma sieci na tej czesci ciala tylko desus.Takich jak Mirabel trzeba tutaj wiecej aby wytykac nieuczciwych uzytkownikow przyznajacych sobie punkty na zasadzie ja tobie a ty mnie.To nazywa sie lapownictwo, nadal osoba ktora zalozyla watek , otrzymuje punkty , ma juz 27 w pustym okienku, ktora wogole nie pisze, ale nalezy do kolka wzajemnej adoracji, pozostajac pod mozna opieka "mlota"na watku Dyskopatia, wielkie uznanie dla Ciebie Mirabel i innych potepiajacych lapowkarstwo.Pozdrawiam Pajko, tak trzymac.Milego dzionka dla uczciwych forumowiczow .
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.