Reklama:

Przeszywający ból ramienia i barku (36)

Forum: Neurologia - specjalista radzi, dla pacjenta

Początkujący
03-07-2015, 08:15:27

To musi być od kręgosłupa ból. Idź do specjalisty.
http://biokur.pl/lakiery-hybrydowe-estetiq-c-27_28.html
Początkująca
18-04-2016, 12:02:57

Polecam skontultować ten przypadek z jakimś dobrym ortopedą. Ja jestem po zastrzykach Orthokine i na mój uraz barku pomogły w 100%. Poszukaj w internecie albo u lekarza, który wykonywał mój zabieg - doktora Paradowskiego http://www.sport-med.pl
gość
24-07-2017, 08:38:45

Po zdjęciu gipsu stosowałem kompres Flex od Sanity na łokieć. Musiałem rozluźniać strefę wokół łokcia, bo ręka się do końca nie prostowała. Zalecił mi to nawet ortopeda. Chodziłem w międzyczasie na rehabilitację, takie prądy mi zakładano na łokieć. Z kompresem i rehabilitacją doszedłem do 100% wyprostowania, jak przed złamaniem. Warto systematycznie przykładać ciepły kompres, bo czuć rzeczywiście działanie. Duży plus, że mieli praktycznie wszystkie rozmiary tych kompresów. Z tego powodu głównie polecam.
gość
17-08-2017, 10:12:04

Ostatnio się przekonałam do terapii ciepło/zimno. Ma multum zastosowań. Do takich okładów używam kompresów żelowych FLEX, zdają egzamin, można je na ciepło zrobić w parę chwil w mikrofali.
gość
18-08-2017, 12:11:48

żelowy FLEX dla każdej lodówki
gość
22-08-2017, 13:44:54

Gość 2017-07-24 10:38:45
Po zdjęciu gipsu stosowałem kompres Flex od Sanity na łokieć. Musiałem rozluźniać strefę wokół łokcia, bo ręka się do końca nie prostowała. Zalecił mi to nawet ortopeda. Chodziłem w międzyczasie na rehabilitację, takie prądy mi zakładano na łokieć. Z kompresem i rehabilitacją doszedłem do 100% wyprostowania, jak przed złamaniem. Warto systematycznie przykładać ciepły kompres, bo czuć rzeczywiście działanie. Duży plus, że mieli praktycznie wszystkie rozmiary tych kompresów. Z tego powodu głównie polecam.
gość
13-09-2017, 06:04:52

agaaaaa77 2016-04-18 14:02:57
Polecam skontultować ten przypadek z jakimś dobrym ortopedą. Ja jestem po zastrzykach Orthokine i na mój uraz barku pomogły w 100%. Poszukaj w internecie albo u lekarza, który wykonywał mój zabieg - doktora Paradowskiego http://www.sport-med.pl
gość
13-09-2017, 06:12:33

Witam serdecznie.. Chce opisac mój przypadek bol prawej lopadki i prawej reki...Bł taki jak Pani pisze brałam zastrzyki tabletki i nicioraz mascie smarowanie.Nic nie pomogło.Pojechałam na nastawienie kregosłupa.Okazało sie ze wyskoczone były 4 kregi. Pani po nastawieniu kazała 2x dziennie smarowac mascia zywokostowa....... Troche jakby mniej bolało juz przespie cała noc,ale ten olerny boj pojawia sie i znika . Wczoraj byłam na drugim ostrzyku w bark ,ale moja Pani doktór nic nie powiedziała czy jeszcze poboli czy mam udac sie do innego lekarza. teraz czytam wzystkie fora i tez analizuje moj przypadek. Moze te zastrzyki o których Pani pisze i mnie by bomogły. Prosze dac mi znac jesli znajdzie Pani chwilke wolnego czasu.Czekam na odpowiedz...
gość
13-09-2017, 07:51:38

blokady stawów nic nie dają, zmiana trybu życia i cierpliwość oraz kontrola kręgosłupa
gość
25-10-2017, 09:47:23

czy skierowanie na rezonans może wydać lekarz rodzinny a nie tylko specjalista??

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: