Reklama:

Proszę o pomoc (28)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
21-09-2017, 11:53:18

(...) Pisze Pani, że zaczyna wariować bo tak długo boli, a ja mam wrażenie że już zwariowałam mnie bolą już 9. miesiąc jakby dolne kręgi szyjne albo piersiowe..ciężko to zlokalizować, a także podobnie jak Panią barki i łopatki. Nie mogę położyć się na ziemi z rękami pod głową bo boli kręgosłup. Oczekuję na rezonans już w tym miesiącu. Stosuję fizjoterapię lecz nic nie pomaga na dłużej trochę mnie Pani przestraszyła tą mielopatią, nie wiedziałam co to jest. Życzę dużo zdrowia. (...) -Dominika-
Ninis proszę opowiedz w jakich okolicznościach ból ustąpił, jak pisałam wyżej u mnie trwa 9 miesiąc, do 2 października czekam na opis rezonansu odc. szyjnego. Nawet nie wiem o jakie zastrzyki czy tabletki poprosić, do tej pory nic zupełnie nie łykam z obawy o żołądek dlatego dzień w dzień z mega bólem...
-Dominika-
gość
22-09-2017, 10:19:52

zastrzyki i tabletki nie leczą tylko uśmierzają ból, więc zacznij leczyć przyczynę
gość
22-09-2017, 12:44:54

Czasami leczenie rehabilitacją jest za poxne bez obrazu mrinie wiadomo co jest przyczyna bolu i mozna sobie pogorszyc
gość
23-09-2017, 14:26:08

Fizjoterapię stosuję już wiele lat, po kilku z nich lędźwiowy ból trochę się zmniejszył, ale teraz wrócił razem z górnym odcinkiem z trzykrotną siłą. Zgadzam się z tym, że najlepsze są takie właśnie zabiegi, lecz co gdy już nie pomagają? A fizjo jest najlepszy w regionie. Zastrzyków i tabletek nie brałam, lecz bardzo chcę w końcu spróbować dowiedzieć się co to znaczy chwila bez powalającego bólu.
-Dominika-
gość
23-09-2017, 16:05:00

Ja nie reaguję ma tabletki przeciwbólowe wiec nie wiem co to jest dzien bez bólu sorynie poradzę
gość
17-10-2017, 08:18:58

Stabilizacja szyi to praca ciagly trening lecz osiągnięcie celu niepewne.... mize nawet niemożliwe. Coz pozostaje nóż...
gość
16-11-2017, 08:44:20

Jak objawy i zdrowie?
Początkująca
24-11-2017, 07:44:59

Witam wszystkich po dlugiej przerwie :) U mnie jest juz o niebo lepiej. BARDZO pomogl mi masaz gleboki miesni. Oprocz tego okazalo sie, ze mam praktycznie w ogole nieaktywny miesien lopatki. Jesli chodzi o bol w ledzwiach to odkad zaczelam prace nad miesniami posladkow, bol ustepuje. Pamietajmy, ze jesli nasze miesnie sa rozleniwione i nieaktywne, to ciezar przejmuja narzady, ktore nie powinny tego robic. Kochani, cwiczcie i probujcie roznych metod, az ktoras pomoze. Jezeli u jednego fizjo nie pomaga - szorujcie do drugiego! Wiadome, ze czasem mnie jeszcze chwyci sztywnosc, czy bole glowy. Ale wtedy szybko wkladam sobie pileczke tenisowa pod potylice i masuje do skutku.
Prosze Was, zadbajcie o siebie juz dzisiaj, szukajcie rozwiazania, ktore przyniesie Wam ulge, przede wszystkim pracujcie nad tym i CWICZCIE. Ja w pewnym momencie stracilam wiare i wyłam do księzyca. U mnie sie jednak udalo.
Zycze wszystkim mnostwo zdrowia!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: