Witam
MAm 27lat,w ubieglym roku przedżwigałem się kładąc pakunek do góry,poczułem ból(przeszedł prąd przez udo,przez jadro.Od tego momentu na codzień,mam ból w okolicach jąder i klatki piersiowej.Byłem u dr urologa,usg jąder wykazał prawidłowość,trafiłem do dr.chirurga,zlecił mi wykonanie rezonans kregosłupa(lędżwiowo-krzyżowy)Badanie wykazało cyt;Badanie wykon.w sekwencjach T1,T2 oraz spair w projekcjach strzał. i poprzeczn.W zakresie odcinka LS kregosł. widoczne są cechy zmian zwyrodn. trzonów kręgowych typu II wg Modica.W segmenc. ruchowym L5-S1 widoczne jest obniżenie wysok. k/m z oslabieniem sygnału,co świadczy o dehydratacji k/m.W badanym segm.ruchowym obecne są zmiany typu disc z cechami stenozy zachyłka bocznego na poziomie L3-4 po prawej stronie.W segm.ruchowych L5-S1 widoczna jest tylno pośrodkowa przepuklina k/m z uciskiem na worek opony twardej od przodu.Chodzilem po różnych lekarzach,zostawałem zbywany że rehabilitacja jest niepotrzebna,na codzień ledwo funkcjonuje,cierpnie noga,boli klatka piersiowa i od spodu wśrodku od jader klujący ból czuje,dlatego proszę o pomoc,bo nie wiem co robic,i jak się leczyć Z góry dziekuje i proszę o porady.