Reklama:

problemy z koncentracją, pamiecią, otępienie, zaburzeniami (28)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
26-06-2011, 20:42:26

Nie piszcie duzymi literami , tyle o tym mowi sie i jak grochem o sciane, nie dociera . Wylacz caps lock , od tego mamy bole oczow i glowy , dziczyzna.
gość
26-06-2011, 21:32:20

Bunio z tej strony. od jakiegos czasu zaczeło szumiec w uszach tylko to tak jakby była głucha cisza , piszczenie które miesci sie troche wyzej niz uszy sam nie umiem dokładnie tego opisac, rano jak wstaje to bardzo mocne dosc odczuwalne poniewaz jest w domu cisza itp, pójde z tym do laryngologa. kazdy stwierdza diagnoze na punkcie psychicznym, tylko czy to mogło stac sie w ciągu paru minut tak jak siedziałem i nagle zle sie poczułem, ze wiekszosc informacji słabo docierała, byłem zamroczony, nastepnego dnia rano było lepiej a popołudniu znowu sie powtuzyło. psychiatra zalecił terapie grupową jednak ja codziennie mam kontakt z ludzmi i to dobry, pracuje w terenie w zawodzie który lubie. wieczorem zle sie czuje tak ze nie jezdze samochodem bo jechałbym jak lunatyk lub cos w tym stylu. i tez to ze w jednym czasie z wszystkim pogorszył sie wzrok. brałem lucetam 1200x4 dziennie max dawka przez 1,5 miesiąca zadnej poprawy, ostatnio na badaniach krwi wykryto podwyzszony poziom trójglicerydów, cholesterol jescze w normie , cukier to samo. w grudniu miałem angio tomografie z kontrastem dla sprawdzenia naczyn krwionosnych i tez wszystko w poządku, tak wczesniej zastanawiałem moze cos trójglicerydy wywołały zmiany. i wszystko trzyma sie lewej czesci ciała : ból reki, nogi , pogorszenie widzenia lewego oka i wczesniejsze bóle głowy tez znajdowały sie z lewej czesci. 3 badania głowy tk , mr, angioct i zadnych nieprawidłowosci to załamac sie mozna ze nikt nie moze znalesc przyczyny. ja nie biore do siebie ze to moze byc nerwica, inna choroba psychiczna. eksperymenty z lekami mogą doprowadzic mnie do nerwicy
gość
03-09-2012, 18:47:58

tez mam mniej więcej co Ty od ponad 4 miesięcy. Zdiagnozowali mi nerwice neurasteniczna. Jak chcesz pogadać wal na gg 6765766
Początkująca
22-03-2013, 10:30:14

Treść zablokowana przez moderatora

gość
20-06-2014, 22:04:31

Treść zablokowana przez moderatora

gość
13-08-2014, 18:04:31

hej Twoje objawy wskazuja na borelioze daj znac czy Ci sie cos poprawilo
gość
28-02-2015, 21:23:31

Witam, mam identyczne objawy. Prosze kogokolwiek z wyzej wypisujacych o kontakt na krzysiek3043@gmail.com
gość
24-03-2015, 20:50:15

Moze to borelioza?
gość
03-04-2015, 11:29:03

Podobne objawy występują u ludzi narażonych na przebywanie w strefie oddziaływania urządzeń emitujących infradźwięki (wentylatory, pompy,wiatraki,klimatyzacje). Urządzenia te mogą wytwarzać niesłyszalne przez nas zakresy częstotliwości, źle oddziaływające na nasze samopoczucie. Dźwięki emitowane przez te urządzenia mogą być również w zakresie słyszalnym przez nas jako ciche lecz uciążliwe, jednostajne i również przyczyniające się do pogorszenia naszego samopoczucia.
gość
08-08-2015, 15:30:59

Sprawcą jest dysbioza jelit a więc Candida.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: