Reklama:

Problem z kupnem Vetiry (15)

Forum: Padaczka

Początkująca
22-04-2014, 09:45:59

Cześć,
dziś dzwoniłam do Adamedu - producenta Vetiry.
Niestety nie było osoby, która mogłaby udzielić mi informacji. Pani z Sekretariatu wzięła do mnie namiary i mają oddzwonić.
Oprócz tego wysłałam mail z prośbą o wyjaśnienie.
Może i Wy zacznijcie pytać? Wysłanie maila nic nie kosztuje.
adamed(@)adamed.com.pl
Doris -------------------------------------------- ‎"Zasady są dla zwykłych ludzi. Geniusze potrafią żyć w chaosie"
gość
01-05-2014, 17:22:18

Z pewnością napiszę do nich, to skandal że idziesz do apteki i okazuje się, że pewnie nie uda się zrealizować recepty. Lekarka powiedziała mi,żeby nie zamieniać tych leków bo to jest NIEBEZPIECZNE a producent co/ czyżby tego nie rozumiał?;
Początkująca
09-05-2014, 10:53:04

Ja wczoraj zamówiłam Vetirę 500 i 1000 bo takie córka potrzebuje i dziś odebrałam. Natomiast jest problem z Vimpatem. Od drugiego maja jest refundowany i cos sie dzieje. Nie ma go. Syn pojechal do Sosnowca i tam go zamówił. Zobaczymy. Dziś byłam po Vetire i Pani poinformowała mnie, ze ściagnęli dla mnie Vimpat. Cieszę sie tylko recepty sa gdzie indziej. W poniedziałek pojade do Neurologa po nowe recepty. Uffff, troszeczke mi ulżyło.
A swoja drogą to są jakby nie było leki ratujące życie.
Krystynka63
gość
25-07-2014, 07:21:02

Vetira to polski zamiennik keppry robiony z substancji jakie adamed sprowadza z chin- to jest badziew.
gość
28-07-2014, 20:56:32

Ja nie miałem najmniejszego problemu z zakupem 3x500, dostałem na miejscu. Gdy się aptekarza zapytałem czy jest dostępna w hurtowniach, powiedział że tak.3

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: