Reklama:

Pomocy Wyściółczak anaplastyczny III stopnia 4 operacje i radioterapia (40)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
11-10-2018, 23:01:34

Tak podawana do wysciolczaka
Powiec mi co z berlinem ?
Co z fundacja?
Jak się czuje Łukasz byliście u lekarza proszę odpisz
gość
11-10-2018, 23:06:34

Pamiętaj ze ona przedłuży mu życie ....
Co z berlinem?
Boze nagłośni to nie wstydź się miłości do męża i prosić o pomoc,proszę nie wstydź się i nie bój i tak jesteś najdzielniejsza żona i najukochańsza.
gość
12-10-2018, 07:21:04

Treść zablokowana przez moderatora

gość
12-10-2018, 14:52:59

Hej! Czy maz miał robione badania genetyczne ? Lekarz ktory operował meźa 4- krotnie nie daje szans ale moze sprobowac gdzie indziej wyslac na maila dokumentację meza do dr.Furtaka lub innych lekarzy w Polsce i prosic o opinię.Nigdy nie mozna polegac na zdaniu jednego lekarza
gość
12-10-2018, 15:02:22

Hej! W Berlinie dr.Vogel leczy glejaki lekiem Lajf 612 wyciąg z dziurawca.Moze zapytac sie o tego lekarza w Fundacji Alivia oni sa chyba z nim w kontakcie.
gość
12-10-2018, 15:37:47

Hej! Do tej Fundacji Alivia trzeba dzwonic codziennie dobijać się przypominac się oni dzialaja wolno a Pani przeciz zaleźy na czasie.
gość
12-10-2018, 23:45:35

Boze jak mi was szkoda,a dr furtak przyjmuje w czwartki i soboty prywatnie dr harat tez w Bydgoszczy.Daj znac jedz tam z ojcem z matka jedz weź dokumenty i jedz nie czekajcie.W ostateczności nagłośni prośbę o pomoc jestem z wami z tobą kochana bo to jest niewyobrażalne cierpienie patrząc i nie mogąc pomoc.Pisz nam jak znajdziesz czas ale działaj nas mniej na końcu w głowie
Łukasz Wałcz
gość
29-10-2018, 11:18:16

Cześć nie oddzywasz się wiem ze życie wam się odwróciło do góry nogami ale proszę gdy znajdziesz chwile napisz co u męża
Sciskam cie❣️😘
gość
31-10-2018, 06:21:51

Hej! Napisz co u meźa bo my czekamy na cud modlimy się za Was gorąco .
gość
12-11-2020, 20:41:24

Hej! Vogel poszedł na emeryturę i nie przyjmuje. Czy ktoś mógłby napisać klinikę/nazwisko lekarza w Niemczech który również leczy tą samą metodą, co Vogel?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Paraliż rąk w samolocie
Czy ktoś się spotkał z takim przypadkiem. Syn po raz pierwszy leciał samolotem. W czasie startu sparaliżowało mu obie ręce, częściowo policzki, miał problem z mówieniem. objawy zaczęły ustępować, gdy samolot osiągnął wysokość. Trwało to około godzinę. Potem się już nie powtórzyło. Co może być powodem?
gość
Wynik TK??
Dzień dobry. Odebrałam dzisiaj wynik TK głowy. Opis jak niżej : Dostępne w badaniu struktury mózgowia i przestrzenie płynowe przedstawiają się typowo. AYMETRIA SZEROKOŚCI ROGÓW SKROBIOWYCH - PRAWY SZERSZY 7 MM. Układ komorowy mózgu nieposzerzony, bez cech przemieszczenia. Struktury kostne typowe. Moje pytanie - co oznacza ten fragment o asymetrii szerokości rogów? Czy to coś strasznego?
gość
Mielopatia - wymiar rdzenia 4mm
Cześć, mam zdiagnozowaną dyskopatia na poziomie C5 C6 i C6 C7. Dodatkowo też rozwinęła się już mielopatia / ucisk na rdzen bo wymiar strzałkowy wynosi tylko 4mm. Neurochirurg na razie nie widzi konieczności operacji bo nie mam ciężkich objawów. Aktualnie to lekko obnizona sila miesniowa w rekach, sporadyczne uciski w okolicach karku. Mam tez mrowienie lewej polowy twarzy ale powiedzieli ze to z innego powodu (mam tez zmiany w mozgu). Badania neurologiczne w normie. 2 fizjoterapeutów odmówiło rehabilitacji bo nic się już nie da zrobić a nie chcą zaszkodzić. Nie wiem co robić. Z jednej strony po co się operować jeśli objawy nie są mocno dokuczliwe, z drugiej strony nie chce żeby było za późno... Doradźcie proszę
gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
Reklama: