Reklama:

Pomocy Wyściółczak anaplastyczny III stopnia 4 operacje i radioterapia (40)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
03-10-2018, 09:20:14

Taki chłopak napisał ze cbd i chemia pomogą z połączeniem innych leków podawanych bezpośrednio do guza to robią już w Polsce,niestety kochani to go nie wyleczy lecz przedłuży życie szukajcie pomocy dla niego i dajcie znac
gość
03-10-2018, 09:22:27

Wejdź na wysciolczak? Tam chłopak napisał bardzo dokładnie co macie robić!!!tylko wpisz ze znakiem zapytania przejdź do ostatniej strony i odpisz czy przeczytaliście.
gość
03-10-2018, 11:05:29

Czekam na informacje od chlopaka 26 lat wysciolczak anaplastyczny niech poda maila lub telefon do siebie bo to dłuzsza rozmowa i kilka mozliwosci .Na forum nie da sie wszystkiego wytlumaczyc.Pozdrawiam trzeba szybko działać a jak wiecie w Polsce wszedzie czeka sie dosyc dlugo.
gość
03-10-2018, 11:18:08

Proszę cie odpisz gdy już porozmawiacie,nie chce znac szczegolow ale wystarczy mi ze twoja wiedza im pomoże i ze macie kontakt
gość
03-10-2018, 14:52:21

Gość 2018-10-03 13:05:29
Czekam na informacje od chlopaka 26 lat wysciolczak anaplastyczny niech poda maila lub telefon do siebie bo to dłuzsza rozmowa i kilka mozliwosci .Na forum nie da sie wszystkiego wytlumaczyc.Pozdrawiam trzeba szybko działać a jak wiecie w Polsce wszedzie czeka sie dosyc dlugo.
Witam prosze to e-mail do Żony chorego : iwona1270@interia.pl18
gość
03-10-2018, 15:10:26

Ok.zataz odpiszę
gość
03-10-2018, 16:34:48

Hej! Nie moge wysłac wiadomosci do zony chlopaka nieprawidłowy mail.Proszę sprawdzic
gość
03-10-2018, 17:52:20

Ja napisałam do tej pani mi się udało raczej
Może bez tej 18na koniec
Dajcie znac bo bardzo się martwie
Początkujący
03-10-2018, 17:59:59

Gość 2018-10-03 18:34:48
Hej! Nie moge wysłac wiadomosci do zony chlopaka nieprawidłowy mail.Proszę sprawdzic
tak przepraszam ma byc bez tego 18
gość
03-10-2018, 18:38:10

Czyli tez macie kontakt,ja już dostałam odp.oz tej kochanej żony.Triche się zmartwiłam gdyż jej mąż tez miał 2stopnia a teraz,teraz jest jęk jest.Dajcie znac czy nawiązaliście kontakt sciskam was i tez jestem z wami 😘

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
gość
Mielopatia - wymiar rdzenia 4mm
Cześć, mam zdiagnozowaną dyskopatia na poziomie C5 C6 i C6 C7. Dodatkowo też rozwinęła się już mielopatia / ucisk na rdzen bo wymiar strzałkowy wynosi tylko 4mm. Neurochirurg na razie nie widzi konieczności operacji bo nie mam ciężkich objawów. Aktualnie to lekko obnizona sila miesniowa w rekach, sporadyczne uciski w okolicach karku. Mam tez mrowienie lewej polowy twarzy ale powiedzieli ze to z innego powodu (mam tez zmiany w mozgu). Badania neurologiczne w normie. 2 fizjoterapeutów odmówiło rehabilitacji bo nic się już nie da zrobić a nie chcą zaszkodzić. Nie wiem co robić. Z jednej strony po co się operować jeśli objawy nie są mocno dokuczliwe, z drugiej strony nie chce żeby było za późno... Doradźcie proszę
gość
Pieczenie skóry na pośladkach
Wys�any: Dzisiaj 12:07 Witam. Chciałabym opisać dolegliwość z którą borykam się od ponad 10 lat. Otóż podczas siedzenia zaczynają mnie boleć pośladki w okolicy guzów kulszowych. Ból jest tak nieznośny, że po kilku minutach muszę wstać z fotela czy też kanapy. Szukałam pomocy u specjalistów ze wszystkich dziedzin, niestety nikt nie potrafi zdiagnozować tej przypadłości. Neurolog przepisał mi Egzystę , którą systematycznie zażywam oraz Neurovit. Po kilku latach do tego bólu dołączyło pieczenie skóry w tych samych miejscach. Od ponad pół roku właściwie chodzę albo leżę na brzuchu. W tej chwili jestem pod opieką specjalisty w klinice leczenia bólu. Lekarz próbuje znaleźć przyczynę, prawdopodobnie jest to uszkodzenie któregoś nerwu w okolicy kręgosłupa lędźwiowego. Ale jak do tej pory bez efektów. Może ktoś z Państwa spotkał się z podobnym przypadkiem i mi pomoże. Pozdrawiam
Reklama: