Reklama:

po zaklipsowaniu tętniaka ... (14)

Forum: Udary i tętniaki

gość
28-11-2011, 03:20:44

Aniu ja przeszedlem to 2 razy po pierwszym tez nie przestalem palic -Wprawdzie nie pije i niepilem wczesniej- Jednak palenie niepomaga , drugi raz lekarze zobaczyli ze jest zle i trzeba zalozyc dodatkowe clipsy-Powiedzialem sobie wtedy jesli przezyje to przestane palic. Jesli chodzi o jego zachowanie to wiem co to jest za 1 razem bylem okropny ale paraliz brak mowy wcale w tym nie pomagal. Mieszkam w USA musialem sie na nowo uczyc jezyka itd, Jeszcze nieraz brakuje slow , mecze sie szybciej jak bylo to przed ale ciesze sie ze zyje ze zona mnie nie zostawila , przetrwala zemna do dzis -Mamy 2 dzieci maze o tym aby je wychowac i zobaczyc wnuki takrze palnie napewno nie jest plusem.
gość
09-02-2012, 21:41:29

Gość 2011-11-28 04:20:44 Aniu ja przeszedlem to 2 razy po pierwszym tez nie przestalem palic -Wprawdzie nie pije i niepilem wczesniej- Jednak palenie niepomaga , drugi raz lekarze zobaczyli ze jest zle i trzeba zalozyc dodatkowe clipsy-Powiedzialem sobie wtedy jesli przezyje to przestane palic. Jesli chodzi o jego zachowanie to wiem co to jest za 1 razem bylem okropny ale paraliz brak mowy wcale w tym nie pomagal. Mieszkam w USA musialem sie na nowo uczyc jezyka itd, Jeszcze nieraz brakuje slow , mecze sie szybciej jak bylo to przed ale ciesze sie ze zyje ze zona mnie nie zostawila , przetrwala zemna do dzis -Mamy 2 dzieci maze o tym aby je wychowac i zobaczyc wnuki takrze palnie napewno nie jest plusem.

Ja również paliłem papierosy i lubiłem się napić piwa, wina jak również wódki. Lecz po zabiegu zrozumieł, iz dostał drugą szansę od losu więc papierosy rzuciłem piwo pije dalej ale jedno lub dwa w ciągu tygodnia. Życie jest ważniejsz niż używki
gość
05-04-2012, 21:05:38

Gość 2012-02-09 22:41:29
Gość 2011-11-28 04:20:44 Aniu ja przeszedlem to 2 razy po pierwszym tez nie przestalem palic -Wprawdzie nie pije i niepilem wczesniej- Jednak palenie niepomaga , drugi raz lekarze zobaczyli ze jest zle i trzeba zalozyc dodatkowe clipsy-Powiedzialem sobie wtedy jesli przezyje to przestane palic. Jesli chodzi o jego zachowanie to wiem co to jest za 1 razem bylem okropny ale paraliz brak mowy wcale w tym nie pomagal. Mieszkam w USA musialem sie na nowo uczyc jezyka itd, Jeszcze nieraz brakuje slow , mecze sie szybciej jak bylo to przed ale ciesze sie ze zyje ze zona mnie nie zostawila , przetrwala zemna do dzis -Mamy 2 dzieci maze o tym aby je wychowac i zobaczyc wnuki takrze palnie napewno nie jest plusem.

Ja również paliłem papierosy i lubiłem się napić piwa, wina jak również wódki. Lecz po zabiegu zrozumieł, iz dostał drugą szansę od losu więc papierosy rzuciłem piwo pije dalej ale jedno lub dwa w ciągu tygodnia. Życie jest ważniejsz niż używki
Witam wszystkich, którzy dostali drugie życie ja również się do nich zaliczam od ponad dwóch lat. Też paliłem paierosy lubiłem się mapić piwa wina i wódki, teraz pozostało mi jedno dwa piwa w tygodniu do skosztowania, wódki nie pije , wino i owszem lampkę lub dwie w tygodniu jeżeli brak piwa, papierosy rzuciłem zaraz po zabiguod operacji nie pale jestem wolny od tego wstrętnego nałogu. Sznujmy życie trzeciej snsy można juz nie dostać od losu. A na tym świecie jesteśmy bo ktoś tak chciał i jeszcze Nas z niego nie zabrał widocznie jesteśmy komuś na tym świecie jeszcze potrzebni. Pozdrawiam
gość
10-06-2023, 19:37:28

Cześć Aniu sluchaj mi pekl tetniak i też ledwo uszedłem z życiem Wiem ze jest ciezko troche czasu minie aż dojdzie do siebie Powiem otwarcie pale papierosy ale alkoholu wcale Jedynym minusem jest to że nie mogę latac samolotem Ale glowa do gory wszystko się naprostuje pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: