Reklama:

piekące stopy (21)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
01-07-2014, 09:38:45

Mie też pieką stopy pomocy !
gość
01-07-2015, 19:11:36

witam ja też mam problem z piekącymi i palącymi poduszkami nie mam już siły nie mogę spać budzę się kilka razy w noc jak zamoczę nogi w chłodnej wodzie to wtedy jest lepiej P zdr pomocy
gość
26-05-2016, 11:55:27

Treść zablokowana przez moderatora

gość
24-09-2016, 21:16:14

wit B5
gość
24-09-2016, 21:18:08

https://www.youtube.com/watch?v=RJpGnPN2AeU
gość
20-04-2017, 04:43:40

Mam problem z pięknymi stopami jest to tak uciążliwe że niechce si12&algo_pvid=5014a879-cea3-4dce-8aff-710f1c05d166wieczorempm iw nocy wSzyszko się wernnie poprzestawiem burczy w brzuchu jak by najbardziej chciało się jeść wemnie takie zimno a nogi zimne ale wydaje się że najbardziej pięknie po jakim czasie lekarz rodzinny dale mi sterowanie do neurologa który stwierdził że to zespół pięknych stóp zapisał mi lekarstwo na Parkinsona lorpryne zaczęłam sypialni lepiej chodząc nie zawsze szczególnie jak się podenerwowanie ale starałam się tego unikać po 2 latach lekarstwo to przestało działać bo była zamala dawka bo 2mg teraz lekarz przypisany dawniej 4mg znowu jest lepiej ale dziszejszejdzie nocy zabrakło mi lekarstwa przez co nie śpię całą noc jest godz 5 rano a ja piszę to co pisze bo znalazłam te wypowiedzi o piekacech stopach i chciałam się podzielić moim doświadczeniem w tym wypadku mam ten problem od wielu lat aż wstyd się przyznać bo tyle lat się z tym męczył am i nikt nie mógł mi pomóc bo to ja sobie urojalam chciałabym zapytać czy ktoś ma też taki problem bo lekarstwoa Parkinsona muszę płacić 100procent bo to nie parkinsonism taki nasz fundusz zdrowia jeśli ktoś może osobiście podzielić się swoimi doświadczeniem to proszę na imeila jozia178@wp
gość
20-04-2017, 04:45:33

Mam problem z pięknymi stopami jest to tak uciążliwe że niechce si12&algo_pvid=5014a879-cea3-4dce-8aff-710f1c05d166wieczorempm iw nocy wSzyszko się wernnie poprzestawiem burczy w brzuchu jak by najbardziej chciało się jeść wemnie takie zimno a nogi zimne ale wydaje się że najbardziej pięknie po jakim czasie lekarz rodzinny dale mi sterowanie do neurologa który stwierdził że to zespół pięknych stóp zapisał mi lekarstwo na Parkinsona lorpryne zaczęłam sypialni lepiej chodząc nie zawsze szczególnie jak się podenerwowanie ale starałam się tego unikać po 2 latach lekarstwo to przestało działać bo była zamala dawka bo 2mg teraz lekarz przypisany dawniej 4mg znowu jest lepiej ale dziszejszejdzie nocy zabrakło mi lekarstwa przez co nie śpię całą noc jest godz 5 rano a ja piszę to co pisze bo znalazłam te wypowiedzi o piekacech stopach i chciałam się podzielić moim doświadczeniem w tym wypadku mam ten problem od wielu lat aż wstyd się przyznać bo tyle lat się z tym męczył am i nikt nie mógł mi pomóc bo to ja sobie urojalam chciałabym zapytać czy ktoś ma też taki problem bo lekarstwoa Parkinsona muszę płacić 100procent bo to nie parkinsonism taki nasz fundusz zdrowia jeśli ktoś może osobiście podzielić się swoimi doświadczeniem to proszę na imeila jozia178@wp
gość
01-02-2018, 10:15:50

Powiedzcie mi, czy piekące stopy mogą mieć jakiś związek z nieodpowiednimi wkładkami w butach? Zastanawiam się już nad zakupem specjalnych ortopedycznych. Na http://ortogenic.pl takie widziałam. Ma to sens?
Początkujący
23-02-2018, 09:10:01

W takiej dolegliwości mogę pomóc i przynieści ulgę kosmetyki pod nazwą Gehwol
Najlepiej poszukać w intenecie sklepu z tymi produkatami,bo stacjonarnie jakoś ich nie spotkałem...
Może też wpisać w Google "balsam odświeżający i chłodzący do stóp" i poszukać w dobrej cenie!
gość
01-03-2018, 10:40:12

Pieczenie stóp może być przyczyną płaskostopia. Może brzmi to dość nieprawdopodobnie ale u mnie właśnie tak było. Najlepiej skonsultować to z ortopedą- ja polecam Krzysztofa Bryłkę z Poradni Chorób Stopy w Warszawie. Pan doktor zalecił mi dobór odpowiednich wkładek do obuwia i to pomogło.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: