Reklama:

pęknięty tętniak, wylew- śpiączka 3 tydzień (27)

Forum: Udary i tętniaki

Wtajemniczony
12-11-2021, 13:47:20

Witam.
Czaja55555@wp.pl.
Pozdrawiam serdecznie ...Jacek.
gość
13-11-2021, 01:28:23

Dr talar!!
Kto zna adres i nowy numer tel??
Prosimy o pomoc
gość
17-08-2022, 04:10:34

Gość 2021-11-10 21:40:01
Bardzo prosze panie Jacku o podanie jakiegos namiaru do pana bardzo prosze..2 tygodnie temu mojej mamie pekl tetniak...Chcialabym porozmawiac z osoba ktora tez to przeżyła...Blagam
mojemu tacie, parę lat temu tak samo, jeśli nadal potrzebuje Pan/Pani porozmawiać, to proszę pisać - kingaa.mm.0@gmail.com
gość
20-11-2022, 21:23:32

Gość 2022-08-17 06:10:34
Gość 2021-11-10 21:40:01
Bardzo prosze panie Jacku o podanie jakiegos namiaru do pana bardzo prosze..2 tygodnie temu mojej mamie pekl tetniak...Chcialabym porozmawiac z osoba ktora tez to przeżyła...Blagam
mojemu tacie, parę lat temu tak samo, jeśli nadal potrzebuje Pan/Pani porozmawiać, to proszę pisać - kingaa.mm.0@gmail.com
Witam ,
Zgadzam się , rozmowa pomaga to samo mówiła mi moja zona jak byłem po operacji jak i przed bo ja nie wiedziałem , że szanse na powodzenie operacji były 35 % nie mówiąc o powikłaniach. Tez było jej ciężko, bardzo ciężko, cztery miesiące po mojej operacji znalazła się w szpitalu, zawroty głowy, ból żołądka, odruchy wymiotne po jedzeniu. Po badaniach okazało się , że to wszystko było na tle nerwowym, lekarz zadał jedno pytanie czy miała Pani w ostatnim czasie jakieś wydarzenia, przeżycia które mogły wywołać duży stres, zdenerwowanie-to była moja choroba 32 lata byłem zdrowy nic nigdy mi nie dolegało aż tu nagle w pracy nagły silny ból głowy- ból który rozrywa głowę. Diagnoza pęknięty tętniak tętnicy przedniej łączącej, ratunek tylko operacja czyli klipsowanie. Operacja i siedem dni wyjętych z życia zero pamieć nic , po prosto co się działo nie wiem może i lepiej.
Pamiętaj jeżeli potrzebujesz pomocy warto wybrać się do psychologa na prawdę pomoże wiem z własnego doświadczenia. Pozdrowieniem i trzymam kciuki bo nie może tylko MUSI BYĆ DOBRZE i BĘDZIE !!!
gość
21-02-2023, 18:36:01

Nie wiem, czy przeczytasz moją wiado.ość ale chcę wiedzieć, co powiedzieć mężowi, ktòry leży po operacji pękniętego zętniaka w głebokiej śpiącce farmakologicznej.Ciśnienie mòzgu ciągle stymulują lekami.
Lekarze prawie nie dają szans ale ja wieżę w cud!
Pozdrawiam.
gość
16-03-2023, 08:12:45

Moja siostra również jest po dwóch operacjach z powodu pękniętego tętniaka mózgu. 9 dzien w śpiączce i pod respiratorem. Ma 44 lata i czwórkę dzieci. Jestem załamana. Lekarze bardzo źle rokują, każą się przygotować na najgorsze. Nie do wytrzymania jest ta bezradność i czekanie. Pozostało nam się tylko modlić.
gość
19-11-2024, 19:47:57

gość 31-01-2017, 22:37:21
Nadziei nie wolno Wam tracić -- ja jestem tego przykładem bo coś takiego przeszedłem pół roku temu a teraz jest wszystko ok.... chętnie Wam wszysttko wytłumaczę jak to jest być po drugiej stronie i czego się oczkuje od najbliższych --jak ja to odczuwałem i co mi pomagało ---i nie będą to typowe slogany typu wszystko będzie dobrze...Pozdrawiam i zdrówka życzę.

Co pomaga? Proszę pomóż !

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: