Reklama:

Pęknięty tętniak! Pare godzin bez pomocy... (19)

Forum: Udary i tętniaki

gość
27-05-2012, 19:17:39

Dostałem informacje od lekarza. Tatusiowi wyłączył się cały układ centralny i nerki przestały p[racować.... Mam rozumieć to że wszystko idzie w stronę złego ? ;(
gość
01-06-2012, 20:19:55

Tata zmarł wczoraj o 20. Mózg definitywnie się wyłączył co przyniosło za soba skutki zatrzymania wszystkich podstawowych funkcji życiowych.
gość
07-06-2012, 07:29:01

Przykro mi z powodu smierci Tatusia :)
gość
07-06-2012, 07:57:50

Nie mialo byc usmiechu na koncu zdania. Przepraszam.
gość
07-06-2012, 08:29:01

zapalam swieczke dla Twojego Taty [ ' ]
niech jego dusza odpoczywa w spokoju...
gość
11-06-2012, 09:01:25

Mój kolega też zmarł 28.05.2012 [***]
Był po operacji i wszytko było ok, ale le coś poszło nie tak
27 lat chłopak miał...
gość
12-06-2012, 13:31:08

Tata zmarł 31 maja.
Pozdrawiam
gość
17-11-2014, 22:21:16

Witam moj tato 13 listopada wieczorem trafil do szpitala w ciezkim ztanie zaintubowany nie mogl sam oddychac stan bardzo ciezki spiaczka rozlegly wylew tetniak i obrzek duza ilosc plynu nie kfalikuje sie narazie do iperacj dzis 17 i zadnej poprawy prosze pimozcie piwiedzcie co bedzie jakie ma szanse
gość
14-07-2016, 23:11:54

Czytałam od samego początku miałam nadzieję, że Twój tata wyjdzie z tego. Czytałam to ponieważ moja mama wylądowała w tym samym szpitalu i pewnie na tym samym oddziale z tego samego powodu co prawda mija już 3 tydzień po operacji ale 3 dni temu pojawiły się komplikacje rozlana krew zablokowała drogę przepływu płynu mózgowego. Jak przeczytałam ostatnia wypowiedź o twoim tatcie to się załamałam.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Rezonans głowy 15 latka
Chłopak 15 lat, z ASD, ADHD,zaburzeniami koncentracji i uwagi, dodatkowo drżenia kończyn dolnych i górnych najbardziej intensywne w obrębie dłoni. Dodatkowo homocysteina 25 oraz na zmianę powyżej normy wapń całkowity lub wapń zjonizowany.
Konieczność powtórzenia rezonansu głowy zalecona przez radiologa
Witam serdecznie, Miałam wykonany rezonans magnetyczny głowy bez kontrastu zwg na zaburzenia koncentracji i pamięci oraz wieloletnie przyjmowanie leków na depresję. Po około dwóch tygodniach dostałam telefon z informacją o konieczności powtórzenia badania, tym razem z kontrastem. Termin na za tydzień. Na pytanie dlaczego jest to konieczne- odpowiedź że tak zdecydował lekarz, niektóre obszary mózgu będą dzięki temu lepiej widoczne. Czy to standardowa procedura? Czy ktoś z Was miał taką sytuację? Czy dobrze myślę, że coś dostrzeżono i chcą się temu lepiej przyjrzeć?
gość
Proszę o odpowiedź
Dzień dobry robiłam rezonans magnetyczny głowy i wyszło mi , że w połowie długości stoku widoczne jest ognisko hiperintensywne o średnicy 0,7 cm np.odpowiadające ( tluszczakowi ) czy to coś groźnego jest? Proszę o odpowiedź
gość
Brak kontaktu
Nie rozumiem jak można tak postępować Podawać nr i żadnego odzewu Dzwonią ludzie chorzy potrzebujący pomocy nie dla zabawy Odechciało mi się kontaktu Przeraża mnie, jak ma później po operacji wyglądać kontakt z takim lekarzem ,który jak na pozycja i taka profesje albo umieściłby info ,że już nie konsultuje albo zatrudnił recepcjonistke A tu kobieta starszym głosem mówi ,że aparat jest uszkodzony po czym nagrywa dalej info se wskazówkami dla pacjentów kontrolnych .
Reklama:
Reklama:
Reklama: