Reklama:

Padaczka (23)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Padaczka

Komentatorka
13-08-2011, 21:30:07

Te stare monitory to strasznie "migoczą" ale jak ktoś ma problem ze światłami różnego typu, to polecam okulary z antyrefleksem, ja pracuje 8 godzin dziennie w pracy przy kompie i w domu jeszcze sobie doprawiam choćby tu na tych forach ale zazwyczaj mam te okulary na nosie-bynajmniej w pracy bo już w domu to nie chce mi się zakładać i powiem, że to działa.
gość
14-08-2011, 15:10:28

Matkom patrzacym na ataki padaczki u swoich dzieci jakos nie jest do smiechu. Do choroby trzeba przywyknac , pogodzic sie z nia , ale zeby tak sie " uchachac" to niezdrowe, to masochizm.Rozumiem dlaczego tutaj nie ma matek omijaja szerokim lukiem to forum, tutaj jest niezdrowa atmosfera , tutaj sa sami klubowicze. Nikt wam nie kaze plakac i uzalac sie nad soba ale wy wpadacie z jednej skrajnosci w druga. Dodam ze mnie nikt nie przeczyta bo tutaj dawno nie wchodza zwyczajni chorzy ludzie, chorzy na padaczke , oni widza , ze tu jest kilka osob wynaturzonych , ktore swoim wesolkowatym podejsciem do choroby zniechecaja innych chorych traktujacych padaczke jako problem zdrowotny a nie chwilowa przypadlosc z ktorej nalezy sie uchachac.Watpliwej jakosci bohaterzy, policzcie sie ilu tu was jest 5-6 osob, raczcie zauwazyc ze was nikt nie lubi odwiedzac sami siebie adorujecie, inne fora padaczkowe licza dziesiatki osob, i nie ma tam wynaturzonych, osmieszajacych zywych i zmarlych.
Początkujący
14-08-2011, 18:30:44

Nie myśl, że pisząc drugi raz jako gość jesteś anonimowy i nikt cię nie powiąże z płaczącą osobą z poprzednich postów. Nie wiem skąd bierzesz swoje informacje o statystykach forów i ich użytkowników, ale duże są jedynie 2 a to jest jedno z nich, za tym, że forum przegląda dużo użytkowników świadczy również fakt, że portal jest na bardzo wysokim miejscu w wyszukiwarce, więc nie oceniaj serwisu na podstawie swoich notatek z zeszytu. Po twoich wypowiedziach widać, że jesteś osobą zakompleksioną o niskiej samo ocenie.
Dyskusja nie dotyczy już tematu więc zamykam, podokuczaj osobom z innych forów - dzięki temu tutaj będzie tak spokojnie jak było.
Zawsze ciesz się życiem...
Odpowiedzi w tym wątku zostały zablokowane.
Reklama:
Reklama:
Reklama: