Reklama:

padaczka we snie (15)

Forum: Padaczka

gość
18-12-2013, 02:45:43

Jak rozpoznac ze sie moalo napad w nocy podczas snu? Dzis obudzilem sie zlany potem z lekkim mrowieniem.
Bardzo prosze o odpowiedz. Na padaczke choruje od niedawna. Miedzkam w Uk i nie za bardzo mam z kim o tym porozmawiac. Na wizyte u specjalisty w tym kraju trzeba czekac pol roku a pruwatnych ciezko znalezc...
Bardzo prosze o kontakt
Moje gg 49009167
gość
18-12-2013, 02:45:45

Jak rozpoznac ze sie moalo napad w nocy podczas snu? Dzis obudzilem sie zlany potem z lekkim mrowieniem.
Bardzo prosze o odpowiedz. Na padaczke choruje od niedawna. Miedzkam w Uk i nie za bardzo mam z kim o tym porozmawiac. Na wizyte u specjalisty w tym kraju trzeba czekac pol roku a pruwatnych ciezko znalezc...
Bardzo prosze o kontakt
Moje gg 49009167
gość
18-12-2013, 18:42:26

Czesc, ja mieszkam w Londynie i moj syn ma padaczke glownie nocna.
Czy ja moge sie zapytac, jak czeste masz napady i jak bardzo intensywne. Na jakim jestes leku i moze pod jakim szpitalem jestes.
Pozdrawiam i trzymaj sie
Gosia
gość
18-12-2013, 19:03:28

Sebastian,
Ja mam syna chorego na padaczke od 6 lat. U nas jest tak zle,ze my juz jestesmy i w Kings College Hospital i Evelina po imieniu z lekarzami. Przykre, ale glowa do gory i dalej...
Musisz brac lekki codziennie i nie pic, nie palic i nie przepracowywac sie. Oczywiscie, ze musisz pracowac,ale nie fizyczinie po 12godz albo i wiecej. Za duzo komp i tv tez jest nie dobrze.Tzn dobrze robi ruch na swierzym powietrzu. I spac regularnie. Jedz dobrze, tzn swierze ryby itd.
Z tego co zauwazylam nocne apady maja wysoka czestotliwosc, wiec zapewne dobrze by bylo abys sam nie mieszkal.
Jaki rodzaj masz padaczki?
Ty jestes z Londynu? Czy cos mi sie pomylilo?
Jezeli tak, w korym szpitalu?
Pozdrawiam i pisz jak cos.
Gosia
gość
08-02-2014, 15:42:54

witaj, ja też choruje na epilepsje jednak nie mam drgawek jak w większości przypadków,po prostu mdleje, ataki przed lekami miałam 4-3 razy w roku, po lekach 1-2 na rok jednak od tego czasu często mi się śni że mam atak i wtedy się budzę strasznie zmęczona jak by to było na jawie nie wiem czy to możliwe ale wydaje mi się że tak

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: