Reklama:

Padaczka po udarze mózgu (15)

Forum: Padaczka

gość
11-08-2017, 14:20:22

Witaj, czy mógłbyś powiedzieć, jak się sprawa miewa na dzień dzisiejszy? Bardzo jestem ciekaw, czy olejki działają. Moja mama doznała wczoraj dwóch ataków rano i wieczorem po raz pierwszy po ośmiu miesiącach od udaru niedokrwistego mózgu. Pozdrawiam.
gość
31-08-2017, 07:55:35

Witam, a ja tak troche z innej strony mam pytanie. Tata dostał padaczke po udarze mózgu...w ciągu 3 miesięcy 2 dość poważne ataki zakończone pobytami w szpitalu. Czy ktoś z Was występował do PZU o uszczerbek na zdrowiu bądź odszkodowanie za padaczkę i może cos więcej powiedzieć w tym temacie?
gość
20-10-2021, 10:07:28

Ja po 10 latach dostałam ataku epi.oczywiscie po udarze mózgu,po którym nie mówiłam,nie pisałam, ogólnie było słabo.oczywiscie przez 5 lat miałam ataki , Teraz liczę to jak następne czyli drugi raz ale nikt z lekarzy minie o tym nie uświadomił,tak właśnie leczą.mam już wnuki .czy już do końca życia będę mieć to gówno epileptyczne?😭😭😭😭
gość
13-03-2022, 19:19:44

Gość 2017-01-23 13:03:12
Moja mama miała regularnie napady padaczki pourazowej raz na miesiąc, mimo aplikowania różnych leków (depakiny i czegoś tam jeszcze). Trzy miesiące temu podałem pierwszy raz olejek CBD (po kilka kropel dziennie) i od tego czasu napadów już nie ma. Zobaczymy jak dlugo, czy trwale.
gość
13-03-2022, 19:34:18

Miło poznać i zapraszam na moją stronę broken-brain.pl
Mam już dosyć moich ataków padaczki pourazowej (udar krwotoczny mózgu), pojawiają się co 3 miesiące potem jestem strasznie zmęczona mam zakwasy na nogach i ściąga mi mięśnie z lewej strony- tej z niedowładem. Powracam do złego samopoczucia i moich już zaleczonych zachowań... Zaczynam też palić CBD i mam nadzieję, że tak jak poprzedniczka pisze to i się polepszy

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: