Witam serdecznie. Chciałabym zwrócić się do Państwa z zapytaniem w pewnej nurtującej mnie sprawie.
Otóż, rok temu doznałam krwotocznego udaru mózgu. Spędziłam miesiąc w szpitalu, byłam operowana. W tej chwili czuję się dość dobrze, mam jednak pewien problem. Kilkakrotnie w ciągu tego roku zdarzyło mi się coś w rodzaju utraty świadomości. W każdym z tych przypadków znajdowałam się w miejscach świetnie sobie znanych, a jednak - w pewnym momencie - nie wiedziałam ani gdzie jestem, ani w którą stronę się zwrócić .... Po kilku minutach wszystko wracało do normy. Prócz tego zrobiono mi ostatnio badanie pola widzenia. Okazuje się, że moje jest dość mocno ograniczone. Chciałabym zapytać, czy ktoś z Państwa ma podobne doświadczenia i, jeśli tak, jak sobie z nimi radzi ?
No i, czy moje "doświadczenia" mają ścisły związek z przebytym udarem ? A może w mojej głowie dzieje się coś, o czym nie wiem ?
Dodam, że jestem pod ścisłą opieką poradni neurologicznej. Ostatnio miałam robione badanie EEG, które nie wykazało nieprawidłowości. Nie choruję na nadciśnienie, ogólnie jestem w dość dobrej kondycji. Mam 40 lat.
Pozdrawiam i życzę wszystkim dużo zdrowia i uśmiechów.