Reklama:

O epilepsi i o naszym życiu ;) (5652)

Forum: Padaczka

gość
11-01-2015, 12:32:49

do Gościa ja nie wiem czy ty myślisz że ludzie z padaczką tylko piszą o padaczce jak widzisz forum jest o epilepsi i naszym życiu wiec mnie sie wydaję ze tu można popisać z ludźmi o właśnie życie i problemach bo tacy ludzie mją uczuci a ty nie wiem skąd się wziołeś pozdrawiam monika
gość
11-01-2015, 15:23:05

Moja prośba do forumowiczów:
Dużo osób pisze posty nie logując się, więc piszcie jak odpowiadacie na dany post za jakiego dnia i z jakiej godziny jest dany post. Łatwiej będzie wiedzieć o co chodzi.
Komentatorka
30-01-2015, 13:48:52

Widzę, że wątek, który założyłam nadal jest w miarę odświerzany i odwiedzany. Trochę tu nie zaglądałam z wiadomych powodów-dla nowych-macierzyństwo i zwolnienie z pracy, przez to nie miałam głowy na pisanie....
Postaram sie częściej zaglądać.
Witam nowych forumowiczów i pozdrawiam moje stare psiapsiółki
Marlena
gość
30-01-2015, 18:14:17

Witaj maju, nawet nie wiedziałam, że nie pracujesz. Czy to była twoja decyzja o zwolnienie się z pracy, czy firmy? Na temat zwolnienia z pracy możesz napisać mi na fb. jeżeli uważasz, ze tak trzeba.
Pozdrowienia dla Ciebie i dla córuni.
Komentatorka
30-01-2015, 20:31:02

Tak w skrócie, to wróciłam po macierzyńskim i dostałam od razu 3-miesięczne wypowiedzenie. Cios w plecy normalnie. Polityka prorodzinna!!!!
Od razu choroba zaczęła się przypominać, na szczęście nie w atakach, tylko same aury, ale dosyć częste.
Już się trochę uspokoiłam ale ciężko mi teraz, mniej gotówki, a tu kredyt na dom.... dobrze, że nie we frankach hehe
Szczegóły na fb.
Buziaki
Marlena
gość
24-02-2015, 10:28:37

Miesiąc mija a tu cisza
gość
24-02-2015, 11:05:19

Maja gdzie jesteś?
gość
25-03-2015, 13:12:01

Ale chamstwo na tym forum, a do tego nikt nie reaguje
gość
26-03-2015, 08:22:13

Do gościa z dnia 25.03.2015 z godz. 14:12:01
Gościu, dlaczego od razu chamstwo, to jest forum neurologiczne, a nie plotkarskie. Najpierw napisz o co ci chodzi, a później miej pretensje, że nikt nie odpowiada. A skoro nie masz nic do powiedzenia, jesteś zupełnie zdrowa, to po co tu wchodzisz.
Alicja
gość
12-04-2015, 08:40:53

Hej, mam nadzieje że ktoś mi tu odpiszę. Leczę się na padaczkę od 2,5 roku,mam 30 lat. Miałam 5 napadów z czego 4 przez sen ( pierwsza faza snu) a jeden przed tv poźnym wieczorem ale tez w momencie kompletnego rozluźnienia. Miałam 4 EEG wszystkie dobre, biorę Depakine 500 dwa razy dziennie , wit. D bo mam bardzo niską , magnez oraz pije zioła ( przepis ojca Klimuszki). Ataki mam duze z przygryzieniem języka , mój tż twierdzi że nie są silne ,podobno lekko mną "telepie" . Mój lekarz nie ma kompletnie na mnie pomysłu, najgorsze jest to że nie wiem co powoduje ataki. Czy to możliwe że jak się leczę że ataki pojawią się w ciągu dnia i będą silniejsze? Może zna ktoś z was dobrego epileptologa z okolic trójmiasta? A może ktoś coś słyszał skąd się bierze taka "przysenna" padaczka? Dziękuje za każdą odpowiedz i pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: