Reklama:

O epilepsi i o naszym życiu ;) (5652)

Forum: Padaczka

Komentatorka
28-12-2012, 19:33:11

Duszku tabletki przepisuje mi gp i jak sie konczą to ide do przychodni i tylko mowie rejestracji ze potrzebuje za 2 dni mam recepte i do apteki...cruella dobiera tylko dawke i pyta o samopoczucie itd
:)
gość
28-12-2012, 20:10:17

Basiu, u mnie z receptami to tak mam że jak mi brakuje lekarstw to zadzwonię do przychodni rodzinnej.... wypiszą receptę a ja tylko jadę po odbiór. A raz na jakiś czas jadę do neurologa i też pyta jak się czuję, ewentualnie dobiera dawkę
Dobra, na dzisiaj się żegnam z wami bo muszę po wczorajszych stresach odpocząć....
Buzka....dobranoc....
gość
28-12-2012, 20:13:38

dobranoc danixx
czasem lepiej odpuscic niech sie tam ktos uieszy ze jego na wierzchu niz swoje zdrowie na trudne przypadki niszczyć
gość
28-12-2012, 20:21:30

Dani,
śpij dobrze i bez sensacji :)
Dobra, a ja zmykam do wanny - pomimo, że Basia mnie powstrzymuje :P
‎"Zasady są dla zwykłych ludzi. Geniusze potrafią żyć w chaosie"
Komentatorka
28-12-2012, 20:29:28

a co to za ucieczki przedemną oj Dorotko Dorotko
VIP
28-12-2012, 21:24:45

Witam..... na chwilkę i zmykam.....kochane smarkatki do zdrowia wracajcie .........a wszelkie kamyki w pośpiechu wydalajcie.....
U mnie dobrze .....lecz zajęta troche jestem ......jutro ma mój mały mieć gości z okazji 18-stych urodzin......więc przygotowanko dzis .....
Jestem , pamiętam , czuwam,
Komentatorka
29-12-2012, 09:12:18

Witam z rana
Jak zwykle u mnie szaro buro i ponuro
Reniu wszystkiego najlepszego dla syneczka
gość
29-12-2012, 10:18:27

Cześć Dziewczynki przy sobocie
Basiu a u nas świeci słoneczko, przynajmniej u mnie jest mroźno znowu ale słonecznie i rześko
Posyłam Ci kilka promyków słońca, żeby Ci było raźniej i milej
Dla 18 latka - najlepsze życzenia wchodzenia w dorosłość, a dla Mamusi pociechy z Młodego
Miłego dniaobłoczek
gość
29-12-2012, 10:54:45

Dzień Dobry wszystkim
Dzisiaj dużo lepsze samopoczucie....
Biorę się pomału za obiad, chociaż nieraz sobie myślę ile to człowiek miałby wolnego czasu jakby nie musiał jeść...
Reniu ucałuj syneczka w ten szczególny dzień.....oooojjjj jakby mi te lata wróciły....
Buziaki dla wszystkich
VIP
29-12-2012, 13:48:44

Witam serdecznie i bardzo dziękuję...
U mnie tez słoneczko świeci......posyłam promyki tym wszystkim u których szaro....
Ściskam wszystkich bardzo mocno i pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: