Reklama:

O epilepsi i o naszym życiu ;) (5652)

Forum: Padaczka

gość
12-04-2015, 14:27:54

Witam,
Czy komuś z forumowiczów zdarzało się mieć takie totalne załamania z powodu padaczki? Jeśli tak to jak sobie z tym radzicie?
gość
12-04-2015, 19:00:38

Co prawda nie miałem nigdy załamania z powodu padaczki ale kiedyś czytałem, że niektóre leki przeciwpadaczkowe powodują niedobory wapnia i magnezu w organizmie. Spróbuj poszukać artykułów na ten temat w Internecie może to ci pomoże znaleźć odpowiedz na zadane pytanie. Pozdrawiam.
Komentatorka
18-04-2015, 14:01:05

Jestem, kto mnie szukał?
Gdzie wszyscy się pochowali?
Wiosna teraz to rozumiem, ale wcześniej?
Marlena
gość
18-04-2015, 14:15:00

Jestem majeczko, co u Ciebie? Mała fasoleczka chyba już duża. Dawno nie było żadnego zdjęcia.
Ja uczestniczę w forum jako gość, tylko podpisuję się swoim imieniem. Jak zwykle temat epilepsji. Bywają na forum osoby, które chcą coś wiedzieć na temat ciąży u osoby z epilepsją i Ty jesteś doskonałym przykładem. Częściej w miarę swoich możliwości musisz zaglądać na swój wątek.
Szkoda, że nie ma tego team, który był wcześniej.
Buziaki dla Was Alicja
Komentatorka
18-04-2015, 15:01:06

Witaj Alu, u mnie dużych zmian nie ma, ze zdrowiem juz lepiej, po prostu nie przejmuje sie wszystkim jak kiedys.
Pracy dalej szukam, ciezko teraz o nia w tych czasach, tym bardziej, ze musze przebierac w ofertach bo nie moge sobie pozwolic na umowy smieciowe ze wzgledu na corcie.
Za pare dni skonczy 2 latka, jak ten czas szybko zlecial...
Do przedszkola za mala i przez to wybredna jestem, bo w razie choroby urlop potrzebny...
Na fb postaram sie jakas fotke wrzucic.
Przepraszam za brak polskich znakow ale tel odpisuje.
Szkoda ze nasza ekipa sie rozpadla.
Buziaki kochana i pisz co u ciebie.
Marlena
Komentatorka
18-04-2015, 15:08:31

A jesli ktos bedzie cos chcial wiedziec na temat ciazy a epi to to co wiem to powiem, oczywiscie tylko na swoim przypadku jak to dokladnie bylo.
Pozdrawiam
Liderka opinii
19-04-2015, 14:14:09

Cześć Marlena. Wiem,że za mną nie przepadałyście , bo miałyście ale w stosunku do mojej osoby.
Pomimo wszystko cieszę się ,że Twoja córeczka jest zdrowa i jest Twoją perełką.
Może kiedyś przyjdzie czas pojednać, zapomnień. Gdybym miała gniewać się na wszystkich co mi zrobili przykrość byłabym smutna.
Dziękuję Panu Bogu za każdy dzień. Tym co chorują wspieram ich. 18 lat choroby uświadamia,że można być sobą :)
gość
20-04-2015, 11:02:40

Emily, nie wiem o co ci chodzi, staralam sie tu nie wchodzic z nikim w spory, ewentualnie probowalam pojednac innych albo byc neutralna.
Co konkretnie masz na mysli ?
Z reszta, bylo minelo i tyle.
Zacznijmy od nowa.
Jestem Marlena jak kto woli Maja
Komentatorka
23-04-2015, 14:57:33

Gdzie to całe towarzystwo sie podziało. Chociaż raz w tygodniu byście zajrzały
Buziaki
Marlena
gość
23-04-2015, 18:55:15

Jestem Marlenko, byłam dzisiaj u lekarz pulmonolog, okazuje się, że przeszłam obustronne zapalenie płuc, ale jest już dobrze, chwała Bogu.
A tak nawiasem mówiąc, masz rację, trzeba na nowo skrzyknąć to nasze towarzystwo.
Dziewczęta wracać na forum.
Alicja

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: