Reklama:

O epilepsi i o naszym życiu ;) (5652)

Forum: Padaczka

gość
20-02-2013, 16:54:00

Reniu trzymaj się ciepło i zdrowo, szerokiej drogi...
Owocnej wyprawy, dużo wrażeń i radości dla Was Obojga.
Życzę też spełnienia marzeń i oczekiwań... będę myślami i modlitwą z Tobą na szlakach tej wyprawy
Trzymam kciuki.... z Bogiem! - i do usłyszenia za tydzień
Obłoczek
gość
20-02-2013, 16:57:46

... a teraz do Duszka
O święty Jacku z pierogami…
Duszek walił w patelnię pięściami!
Tak mocno w nią ciskał, że aż spuchł
I od tych werbli okrutnie ogłuchł!
Haaalo!!! Duszku!!! To ja Twój Obłonio!
Czy słyszysz mnie jeszcze, czy bębny dzwonią?
Czy od tej pory drzeć gębę muszę,
Czy mnie usłyszy niecnota-duszek?
Komentatorka
20-02-2013, 19:00:06

Reniu spokojnej podrozy i odpoczynij dobrze
:)
gość
20-02-2013, 19:30:11

Szczęśliwej podróży Reniu.
gość
20-02-2013, 19:37:05

Renia spokojnej i szczęśliwej podróży , wspaniałych samych chwil,
lete oblukać na dobre i na złebo ten mąż Hany-to straszne ciacho, potem wpadne to wam co nieco popisze, ppapa
Joa ----------
gość
20-02-2013, 21:09:02

no jestem , ciasteczko dziś nie grało
męża wczoraj zawieźliśmy do szpitala, w domu bałam sie go na chwile zostawić nawet bo bałam sie ze polezie gdzie i sie zabije, był w strasznym stanie w strasznym, takiego go nie widziałam, ale jak pojechaliśmy do tego lekarza co ma ten szpital prywatny(klinika psychiatryczna) to na cito go przyjął, bo mąż u niego w osirodku na terapie chodził i ta terapeutka go na liste wpisała tam sie 7m-cy czeka ale nam sie po 3 udało na szczeście, miał być na marzec ale nie dotrwałby do tego czasu, albo na zwykły psych,oddział by musiał iść,a tam jest super, wczoraj to mu dali spokój, ale dziś od rana muzykoterapia medytacje spotkania grupowe -cuda na kiju, i warunki super,on jest na nfz wiec nie wiem ile tam bedzie, pobyt prywatny sobie można wykupic na 28 dni=7500zł,to kosztuje, ale sa tacy ludzie menedżerowie ludzie na kierowniczych stanowiskach wypaleni pracą,
wczoraj to nie miałam siły kompa odpalić i pisać byłam zjechana jak koń po wielkiej padrubickiej, kupiłam piwko bez alk, chipsy i wieczorem gapiłam sie bezmyślnie w telewizor żeby stres odreagować, a dziś córce frajde sprawiłam bo na niego też patrzyła i słuchała co sie dzieje w domu, i zabrałam ją do kina i na zakupy, bajke se obejrzałyśmy , i już mi lepiej,
powtarzam mu że tam w szpitalu ma nie czekać aż dadzą mu rybkę tylko ma łapać za wędke, zobaczymy co dalej,mam nadzieje ze go naprostują
Duszku ogłuszku - u ciebie niedługo znów gala i pokazy i dywany czerwone, OSCARY sie szykują, a ja jestem 100lat za dinozaurami bo nawet nic na ten temat nie wiem ino słyszałam w radio że dywan już rozpostarty
Joa ----------
gość
20-02-2013, 21:15:38

Oj Obloniu to juz chyba prowokacja
Teraz musi byc narracja :
" Nie walono w patelachy kciukasami ,
bebnic nam kazano paleczkami "
Tysiac garnkow zgrzyt wydalo naraz
Bo nie tylko dwoje chcialo ....
najwiekszego nie ma ambarasu...
robic wiekszy halas mozna isc do lasu..
Babka slucha ?, dziadek ogluchl na dwa ...
Te od garnka , od kociolka
Jak walili w tarabany
Dziadek spadl ze stolka...
I nie tylko gluchy ,
lecz poobijany
Piwo tez dawali , dziadek byl zawiany
No a teraz kweka , kosci bola, dziadek steka ...
Bylaby z Babci wyreka???
Nasmarowac , naoliwic Dziadka biedaka
By z niego byla jeszcze pociecha jaka ...
Napoic kumysem ,zapodac chmielu
Zatanczyc by dziadek chetny na wnuczki weselu.
gość
20-02-2013, 21:17:06

nie było śniegu nie było a teraz dpopiep....sypało ze szok, no i uziemiona jestem bo w taki śnieg autem nie pojade, a chłop mi truje żebymm wcale nie jeździła, no pewnie!niedoczekanie,
nie po to prawko robiłam zeby sie autobusami tłuc,z dzieckiem i torbami, no dzis autobusem bo faktycznie nawet nie tyle do siebie co do innych tych co sie za pewnie za kierownicą czują nie miałam zaufania,
opowiem wam kawał,
pytają bacę znajomi za co sie przebierze na bal karnawałowy?baca odpowiada -a za oscypka!
a jak to baco bedzie za oscypka?
a siedne se w kąciku i bede smierdzioł
Joa ----------
gość
20-02-2013, 21:32:40

Joa ja juz co tydzien mam te gale , a te pindy stroja sie , calkiem bez gustu , wywalaja niezle sumy a sukienka jak od mojej ciotki z Ostroleki , sasiadki schodzily sie i szyly na miare z " nabranego " materialu , tak mowily " nabrany" hihihi nabrany...
Caly styczen i luty gala za gala , klepia te swoje podziekowania, " babci za to , ze ... ciotce za to ... nie ..., wujkowi , szwagrowi i ogrodnikowi... i jego pieskowi...
Ja tam wole Twoje teksty czytac , niz slaw hollywoodzkich sluchac ...
Obloczynka tez uwielbiam czytac , dobrze , ze jestescie ...
Joas , smutno mi jak piszesz , ze Twoj Chlopek chory , zeby w szpitalu znalezli jakis sposob trafiajacy do niego , bardzo chcialabym , zebys miala zdrowego Chlopka i corcia Tatusia... Daj Wam Boze zdrowie dla niego..
gość
20-02-2013, 21:40:50

Joa , jednego takiego grubasa z partii ( nie wolno pisac nazwisk), pytali za kogo chcialby przebrac sie na bal przebierancow , a on szczerze bez namyslu odpowiedzial , ze za ... chudego... hihihi
Twarz ma w ksztalcie gruchy, jezdzi na parady z tymi w rozowych stringach.... co jeszcze... ? zaczyna sie na literke na ktora ja koncze sie...

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: