Reklama:

O epilepsi i o naszym życiu ;) (5652)

Forum: Padaczka

gość
19-02-2013, 09:41:05

Cześć, witajcie
Chyba wszystkie posnęły znowu snem zimowym, bo tak cisza jak makiem zasiał
U nas znowu powrót zimy, sypie śnieg, zrobiło się ponownie biało, czyściutko i tak jakoś cnotliwie, jak panna młoda w welonie.... gdyby jeszcze nie wiało w oczy tym puchem
Basiu miło, że się odezwałaś. Zdrówka kochana dużo życzę, bez bólu tej naszej cholernej łepetynki. Ja mam tak co drugi dzień, nie wiem co się dzieje...?
Mam nadzieję, że jak się pogoda ustabilizuje, to mi przejdzie.
Nie zasypiajcie ponownie na zimę, bo wiosna się zbliża chociaż jej nie widać na razie
Pozdrawiam cieplutko zza biurkaObłoczek
wczoraj znowu szwankowało coś na forum
Komentatorka
19-02-2013, 10:46:33

witam
Obłoczku u mnie juz ciut wiosne takze nastroj lepszy mam nadzieje ze wiosna sie nie rozmyslii nie ucieknie
zycze milego dnia
:)
gość
19-02-2013, 14:39:52

Ta wiosna chyba się pomyliła.... to u nas miała najpierw zawitać, a dopiero później u innych
Basia słońce zatrzyma i tak łatwo nie wypuści
Buziaki dla wszystkich
gość
19-02-2013, 15:49:10

Witam , u mnie cieplutko, 20st.C, w letnich ciuszkach biegam, tulipanki zakwitly juz wszystkie , rozowe i zolte z czerwonym paseczkiem, jeszcze mam sporo cebulek , dobrze je obejrze przed wlozeniem do ziemi , zeby znowu nie posadzic korzonkami do gory, ale one nie maja znakow szczegolnych gdzie gora a gdzie dol.
Mialam problemy , nie wyswietlaly sie posty , poczekalam cierpliwie i oplacilo sie , dzisiaj kilka mam , Dani marzy o wiosnie , Oblos wychyla sie z zaspy, Basik cokolwiek ogrzany przedwiosennymi promyczkami... bedzie radosnie , cieplutko i wesolutko...
Pozdrawiam Joe, Renie , Maje ,Pszczolki i Ale i promyczkuje wszystkie Dziewczyny wiosennym sloneczkiem po lepetynkach , napewno przestana bolec.... gwarancja
gość
19-02-2013, 19:26:51

Ciepełka, słoneczka miłego
Włóż Duszku do worka jakiego
I prześlij nam super ekspresem
Może też być sms-em!
Do worka wrzuć tulipanka małego
W paseczki tego żółtego
Bo przez te zaspy, zamiecie, zawieje
Już nie wiem jak kwiatek widnieje.
Oj tęskno nam do wiosny i rześkiej zieleni
Niech szybko przychodzi, niech się nie leni.
Jak nic by się już przydała
To by Obłosia główka nie bolała.
pozdrawiam
gość
19-02-2013, 21:33:49

Witam Dziewczęta.
Nie chce się nawet mówić, ta wiosna o nas zapomniała, od dzisiaj na nowo sypie śniegiem.
Duszku zazdroszczę Ci tego ciepełka, a tulipanki przyglądnij się dobrze, mają znak szczególny jak ich należy sadzić.
Pozdrowienia dla Mai, Basi, Obłosia, Dani, Renatki, Joe, myślę, ze nikogo nie pominęłam.
Buziaki. Ala
Komentatorka
20-02-2013, 09:48:04

Jak tam dziewczyny, bo ja bez humoru, zamiast słoneczko do nas witać to coraz więcej śniegu..... brrrr..... ja chcę wiosny......
Pozdrawiam was serdecznie moje kochane, buziaki ***
Marlena
Komentatorka
20-02-2013, 11:41:07

u mnie tez dzis slonca brak ale w powietrzu czuc słonce takze nie jest zle ale jak slonce swieci to od razu nastroj lepszy
Renia pewnie sie pakuje juz
zycze wszystkim milego dnia
:)
gość
20-02-2013, 15:26:15

Witam sie z Wami kolezankami
A wiec tak to bylo wczoraj,darmowe bilety na show
Recycling Percussion.Koncert na 24 fajery jak nazwa wskazuje.
Czterech wykonawcow zwyciezcow Mam talent...
Gra muzyka na tej rurze ze smietnika...Huk,perkusja, stroboskopy, i ognie...
Kilka tysiecy decybeli , a moj sluch diabli wzieli, duszek gluchy...koncert wciagal , na estradzie dawali czadu, widownie podzielono na 4 czesci i kazda grupa " wielbila "swojego idola walac w stare garnki, patelnie , akcesoria rozdali przed wejsciem na sale widowiskowa .
Na scenie lubu dubu , lubu dubu, ... odzew z widowni lubu dubu lubu dubu ...i tak 2 godziny...
Nawet sympatycznie bylo , ciasteczkami czestowali , jeszcze cieplutkie czekoladowe , goscinnosc jak u cioci na imieninach.
Po koncercie autografy ... podstawilam torebke kremowa kopertowke , no i mam autograf a torebka juz nie do uzytku bo z " idolami"
Na dzien dzisiejszy stan lepetynki oplakany, huczy, jakby spuchniety balon zamiast glowy.Jak na ironie losu jutro mam badanie sluchu u audiologa , ano oblukamy co wyjdzie , ale ja juz wiem gluchota...kompletna
Aha , przy wyjsciu dostalismy bilety na inny show , na czwartek , chyba pojdziemy...
duszek ogluchly od PIV puszek
VIP
20-02-2013, 16:41:23

Witam serdecznie i chciałam się pożegnać na cały tydzień.....już tęsknie, ale myślę że przeleci.
Ściskam Was moje kochane serdecznie i bardzo, bardzo mocno.
Bądzcie grzeczne i zdrowe i na przyjście wiosny gotowe....

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: