Reklama:

Niestabilnosc odc szyjnego, lekka dyskopatia - co dalej? A Sport? (31)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
24-09-2017, 17:38:41

gość
13-10-2017, 07:01:37

gość
14-10-2017, 20:34:24

Eeeer.. ale o co chodzi?
gość
15-10-2017, 08:14:13

Do du.y ten wątek! Żadne wsparcie, żadna pomoc - gra półsłówek i po co to komu?
gość
15-10-2017, 09:10:50

To potwierdza ze malo jest ludzi z takim problemem a i specjaliści mają g...wno do powiedzenia
gość
25-10-2017, 15:08:38

gość
25-10-2017, 18:43:28

Czy ktos leczy niestabilnośc kręgów szyjnych?
gość
22-11-2017, 07:35:59

Niestabilności kręgów szyjnych to duży problem i nie kazdy terapeuta radzi sobie
gość
27-03-2018, 09:52:38

Witam. Potrzebuję pomocy.
Mam 15 lat , tańczę " zawodowo ".. ostatnio lekarz powiedział mi żE mam niestabilnosc kręgów c3 , c4 , c5. I ze nie powinnam tego lekceważyć. Czy nadal będę mogła tańczyć i normalnie funkcjonować jak do tej pory ? Proszę o odpowiedź, bardzo się martwie..
gość
27-06-2018, 21:14:16

basen przy dyskopatie szyjnej nie jest dobry, wiem to po sobie kilka dni przerywanego bółu w tym odcinku i jeszcze prawe biodro moze sam kraul i grzbiet jeszce przejdzie ale delfin i zabka odpada, inne sporty niewiem

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Początek diagnostyki
Witam , zmiany wykryte w sumie przypadkowo w RMagnetycznym w odcinku lędźwiowym 1.5mm prawdopodobnie wyściolczak. Był robiony RM głowy, RM kręgosłupa szyjnego i piersiowego 6 m-cy temu ( czysto ) odebrane wyniki teraz samego lędźwiowego ponownie i 1.5mm taki sam jak pół roku temu wynik... Co dalej? Jakie są dalsze postępowania... Oczywiście neurolog i neurochirurg będzie konsultacja Ale jak to co robić na co się nastawić ??
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
gość
Wynik rezonansu magnetycznego głowy z kontrastem
Dzień dobry, miałem wykonany rezonans głowy z kontrastem z powodu historii tętniaków w rodzinie. Tętniaków nie wykryto ale : W zakresie podkorowej istoty białej obu półkul mózgu widocznesą pojedyncze, bardzo drobne ogniska hyperintensywne w sekwencjach T2-zależnych, wielkości do 2mm(na granicy widzialności, możliwe do uwidocznienia jedynie w sekwencji wykonanej drobnymi warstwami). -Zmiany te nie ograniczają dyfuzji, nie ulegają wzmocnieniu kontrastowemu - ich charakter niespecyficzny - w pierwszej kolejności w różnicowaniu uwzględnić należy drobne ogniska degeneracji naczyniopochodnej. Mężczyzna 32 lata. Czy jest się czym martwić? Jakie mogą być przyczyny i leczenie? Nie mam objawów. Pozdrawiam
gość
Paraliż rąk w samolocie
Czy ktoś się spotkał z takim przypadkiem. Syn po raz pierwszy leciał samolotem. W czasie startu sparaliżowało mu obie ręce, częściowo policzki, miał problem z mówieniem. objawy zaczęły ustępować, gdy samolot osiągnął wysokość. Trwało to około godzinę. Potem się już nie powtórzyło. Co może być powodem?
Reklama: