Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Wtajemniczona
18-11-2020, 15:46:59

U nas obojętnie czy jesteś minutę czy 15 min. to biorą tyle samo
Nie mogę się od kilku dni dodzwonić do poradni neurochirurgicznej - za 3 tygodnie mam jechać do kontroli.
Zaraz się okaże, że brak terminów albo wcale nie odbiorą i znów prywatnie trzeba będzie. Nie ma już słów na to, co tu się wyprawia...
10.11.2020 Stabilizacja międzytrzonowa cage peek lfc na poziomie c4/c5 i c5/c6
gość
18-11-2020, 16:51:45

Pani Kasiu. Byłem tam 2 msc temu osobiście. Dzwoniłem 4 dni i nic. Jak mnie w końcu wpuścili to babki od rejestracji nie było A telefony odłożone. Będzie dla Pani miejsce bo dla pooperacyjnych muszą być na kontrolę
gość
18-11-2020, 16:53:37

Witam serdecznie po dwóch latach od operacji kręgosłupa szyjnego C4-C5 ,C5-C6
Znowu szykuje się kolejna operacja 😥
gość
18-11-2020, 17:05:04

i kolejna .....
gość
18-11-2020, 17:09:32

Witam wszystkie Szyjki .
Po dwóch latach od operacji znowu kręgosłup szyjny odmawia posłuszeństwa.
Joanna00000 witaj nie wiem czy mnie pamiętasz pisałyśmy na forum .Operację miałam 10.10.2018
Wtajemniczona
18-11-2020, 17:28:34

Do Gościa
Czyli pozostaje mi dzwonić i dzwonić. Tak myślałam, ze ktoś tam musi być bo czasem był sygnał zajętości. Panie bardzo zajęte nieprzyjmowaniem pacjentów hihi
Cześć Renata
Ale inny poziom tym razem? Tez mam robione c4/c5 i c5/c6 ale w C3 tez jest srednio...
10.11.2020 Stabilizacja międzytrzonowa cage peek lfc na poziomie c4/c5 i c5/c6
Forumowiczka
18-11-2020, 18:49:30

Dziewczynki kto się pisze na tego bezkregowca??? Bo ja bardzo chętnie, szczególnie dziś Szyjka 2 miesiące po i coraz mniej odczuwam.... Ale jak nie urok... to przemarsz wojsk Wrrr.... ledzwiowy tak dał o sobie znać, że leże z nogami do góry i to na brzuchu. Taki mam dziś ucisk, że szok
18.07.2019 L4-L5-S1 implantacja dystraktorów międzykolczystych Bac Jac 16.09.2020 Dyscektomia C4/5 5/6 6/7 sposobem Smith-Robinson, implantacja klatek szyjnych LFC, stabilizacja płytką szyjna Biomet odbarczanie kanału kręgowego
Forumowiczka
18-11-2020, 19:10:53

Kasiu to tak jak u mnie w C3 też już coś jest, liczę,że szybko się nie zepsuje.
Dorka bo tak zawsze jest, jak jest dobrze to zawsze coś musi się spierniczyć. Miejmy nadzieję, że jutro będzie lepszy dzień. Masz już umówioną wizytę kontrolną?
Ja za dwa miesiące mam się wstawić.
A jeśli chodzi o bezkręgowce, Dorka daj tylko znać gdzie i kiedy takie cuda robią.
13.11. 2020 Dyscektomia C4/5 i C5/6 sposobem Smith-Robinson. Implantacja klatek szyjnych LFC (rozmiary 5 i 4)
gość
18-11-2020, 19:24:05

KasiaSwiebodzin
Miałam C4-C5 C5-C6
Znowu coś się dzieje nie tak
Forumowiczka
18-11-2020, 19:30:37

cameleon 2020-11-18 14:36:40
Bidusia81 2020-11-18 14:26:40
KasiaSwiebodzin 2020-11-18 14:18:38
Bidusia wszędzie się cenią heh ale jak boli to nie mamy wyjścia.
Ja na szczęście mam pakiet medyczny Luxmed...dzięki temu biorę fakturę i zwracają mi koszt wizyty do 350 zł
O, ja też mam luxmed. Wiem że dla wizyt typu internista, jeśli zadzwonię na infolinię i nie mają dla mnie terminu w krótkim czasie, to mogę iść prywatnie i zwracają. Nie wiedziałem że neurochirurga też to dotyczy? Może zalezy od pakietu.
Apropo wizyt, ja płaciłem za konsultacje 400zl, neurochirurg wawa.
Mój neurochirurg też jest z Warszawy z Szaserów...ale akurat do Radomia mi bliżej ;) może w Warszawie też bierze więcej za wizytę
Tak...być może to zależy od pakietu ta refundacja - musisz sprawdzić sobie, u mnie to się nazywa "swoboda leczenia"
7.12.2019 C5/C6 stabilizacja międzytrzonowa Signus Rabea Peek

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Od 2 lat ból kręgosłupa ze zwièkszoną intensywnością
BWK 9 Kanał naczyniowy . Głęboki reaktywny obrzęk zwyrodnieniowy odcinka lędźwiowego kręgosłupa, szczególnie znacząca aktywowana artroza stawu międzykręgowego z pseudoretrolisthezą lwk 4. wieloczynnikowe zwężenie otworu międzykręgowego nerwów l3/l4 i l4/l5 z zajęciem wychodzących korzeni nerwowych i zajęciem wnękowym korzeni l4 . Reaktywny obrzęk prawostronny stawu biodrowo krzyżowego. Czy z tym da się coś jeszcze zrobić ?
gość
Mama
Moja mama ma zdiagnozowaną chorobę otepienną z ciałami lewiego oraz PSP. Od ok roku drżą jej ręce i sporadycznie, ale bez powodu się przewracała . Neurolodzy mówili, że mama dużo leki zażywa więc jest osłabiona i tak musi być. Nie dałam za wygraną i po roku poszukiwań znalazłam dr Czarneckiego w Warszawie, który 24.04 tego roku zdiagnozował PSP. Przepłakałam 3 dni, jestem na lekach depresyjnych no nie umiem sobie z tym poradzić . Mama mieszka sama, chce jej za naleźć opiekunkę do wsparcia gdy jestem w pracy. Jak będzie? Jak szybko choroba unieruchamia człowieka ? Proszę o informację Mieszka zna
gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
gość
Bardzo bym prosiła o poradę.
Mama ma 60 lat choruje od roku, ręce opadają od poniedziałku zaczęła rehabilitację domową. Mam dziecko 10 letnie on na to wszystko patrzy jak mama robi się nie znośna nawet tramal nie pomaga na ból nóg.
Reklama: