siema wszystkim
Nie ma się czym kochani przejmować miałem wszystkie objawy wymienione wyżej, byłem u wielu lekarzy prywatnie jak i na nfz wszystkie badania dobrze no oprócz wątroby bo uszkodzona od picia ale tu nie o wątrobie . Byłem tez w szpitalu też zrobili badania wszystko ok. wypisali mi w końcu skierowanie do kardiologa zbadał ciscienie delikatnie za duże czasami za małe EKG tez prawidłowo w końcu wpadł na badanie echa serca po czym powiedział że serce zdrowe jak u konia . Po czym dodał że problem nie leży w ciele a w głowie i najlepiej będzie iść do psychiatry, tak zrobiłem trafiłem na starsząania po czym opisałem swoje objawy od razu stwierdziła Nerwicę więc mówię ok ale skąd te lęki moje, a Pani odpowiedziała że za dużo sb nabrałem do glowy bo kucie serca kręcenie w głowie uczucie omdlenia a nawet umierania dlatego sie boimy, Pani doktor nie bagatelizowała wypisała mi receptę na te leki:Pregabalin Zentiva, Escitalopram Actavis na początku 10mg ale po miesiącu powiedziałem ze jest ok ale nadal mam takie napady wewnętrznego niepokoju i lęku więc zwiększyła mi dawkę na 15mg. wszystko zaczęło się układac chodzę do pracy śmieje sie jak dawniej też od czasu do czasu napije sie piwka moze 2 ale nie polecam sie na rąbać jak szpadel bo będziemy umierać xD. Dodam że pierwsze 2 tygodnie po braniu leków dziwnie się czułem nie do końca wiem jak to napisać ale efekt czuc po 1tyg przyjmowania leków najważniejsze to sb nie wmawiac a moze od tego a moze od tego bo nerwica ma to do siebie że atakuje nawet osoby co nie prowadzą imprezowego trybu życia. Pozdrawiam i życzę trafienia do dobrego psychiatry
P.S proszę się nie czepiać opisałem jak umiałem