Reklama:

najlepsza klinika neurologii (28)

Forum: Padaczka

gość
04-06-2011, 17:59:00

Witam wszystkich
jestem nowa na forum..jakies dwa tygodnie temu dowiedzialam sie ze mam padaczke jestem przerazona... Chciałam zapytac czy ktos mogłby mi polecic jakas dobra klinike neurologii najlepiej na poludniu Polski np. Kraków. Gdzies znalazłam informacje ze klinika przy Szpitalu im. Orłowskiego w W-wie jest dobra, czy to prawda?
Ewentualnie prosze o nazwiska jakichs dobrych neurologów z Krakowa lub okolic
z góry dziekuje za pomoc... Pozdrawiam
Początkująca
12-06-2011, 22:24:27

Witaj. nie powiedziałabym, że klinika przy orłowskim jest dobra, u mnie nic nie zdziałali, a przy okazji, to była katorga spędzać czas z tak niekulturalnymi ludźmi /nie chcę używać mocniejszych słów, chociaż same takie mi do głowy przychodzą gdy o nich myślę.../
Ja jestem z Warszawy i tutaj mam złotą kobietę- rozumiemy się bez słów, zawsze miła, uśmiechnięta i w 100% profesjonalistka- dr Gorczyca.
Hmmm... Ale mam znajomą, która przez dłuuuugi czas mieszkała w Krakowie i leczyła się (niesety prywatnie) u dr Marty Zwolskiej (neuropsychiatra) i bardzo sobie chwaliła ją
gość
18-06-2011, 21:04:22

ja tez wlaasnie szukam dobrej kliniki neurologii i epileptologii w w-wie poniewaz leczylam sie i w poznaniu i w kaliszu i niestety nie potrafia mi pomoc :( a jest z dnia na dzien coraz gorzej!
Początkująca
22-06-2011, 13:09:38

W Warszawie, tak jak już pisałam świetna jest dr Gorczyca. Przyjmuje w Vita-med na ul Miessnera lub w szpitalu na Szaserów ;)
Tylko nie daj się wysłać do Instytutu Psychiatrii i Neurologii na Sobieskiego, bo tam wg nich 80% ludzi jest psychicznie chorych. Poza tym faszerują jakimiś lekami nie mówiąc co to ;/
Początkująca
23-06-2011, 18:24:28

dr Gorczyca to przyjmuje na kase chorych czy prywatnie?? to jest w ogóle neurolog?? czy neurolog dziecięcy ?? ponieważ ja już mam 25 lat więc niestety do dziecęcego się nie zaliczam... czy jakiś inny tytuł?? z góry dziękuję za odp
Początkująca
23-06-2011, 18:24:32

Treść zablokowana przez moderatora

Początkująca
23-06-2011, 18:24:35

dr Gorczyca to przyjmuje na kase chorych czy prywatnie?? to jest w ogóle neurolog?? czy neurolog dziecięcy ?? ponieważ ja już mam 25 lat więc niestety do dziecęcego się nie zaliczam... czy jakiś inny tytuł?? z góry dziękuję za odp
Początkująca
30-06-2011, 05:36:06

Na kase chorych, teraz najprawdopodobniej na wrzesień możnaby się zapisać.
i oczywiście dla dorosłych- ja już mam prawie 20 lat ;)
na w vita med meissnera przyjmuje.
Początkująca
30-06-2011, 07:00:07

dziękuję za odpowiedź ;) i gorąco pozdrawiam
Początkująca
30-06-2011, 07:35:51

jeszcze jedno takie małe pytanie czy ona leczy też padaczke powypadkową bo mnie już leczyli w najlepszych klinikach po różnych miastach i nie dali rady...

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: