Reklama:

Mój Skarbek (14)

Forum: Udary i tętniaki

Początkujący
05-10-2014, 09:36:58

Dzięki :) Ona już mówi, ale mnie nie pamięta, teraz nie wiem co mam robić? Pokazywać jej nagrania? Zdjęcia? Szukać jakiegoś klucza do jej pamięci? Generalnie nie pamięta chyba ostatnich 4 lat. Ale ma skojarzenia. Ciesze się ze jest, obiecała że wygra z tym :) ona zawsze dotrzymuje słowa, szkoda że teraz tego nie pamięta.
gość
08-10-2014, 07:59:10

Będą i wnuki. Cierpliwości.
zdrowy już byłem..., i co dalej?. :-)
gość
08-10-2014, 08:05:24

Bono91 2014-10-05 11:36:58
... Pokazywać jej nagrania? Zdjęcia?
To też jest sposób, ale myślę żeby nie robić nic bez konsultacji z psychologiem. Łatwo zaszkodzić, a wszystko jest na dobrej drodze.
zdrowy już byłem..., i co dalej?. :-)
gość
26-10-2014, 17:33:06

Bono, trzeba mieć zawsze nadzieję a okoliczności wskazują na podstawy do niej. Czy Twojej narzeczonej ten tętniak pękł podczas embolzacji(na stole operacyjnym)? Kto embolizował, jeśli mogę zapytać lub gdzie?
Jagienko czy konsultowałaś z jakimś dobrym radiologiem który embolizuje tętniaki lub neurochirurgirm który klipsuje(bo wiem z osobistych przeżyć zę to nie każdy się zna)?
Obecnie czekam na embolizację, mam w listopadzie termin. To już piąta z kolei i nie ostatnia....
Pozdrawiam Was ciepło i życzę zdrówka, jeśli ktoś chce jeszcze coś wiedzieć i jeśli cokolwiek mogę pomóc to zaraszam na email : allux10@wp.pl

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: