Witam.Równiż mam problem z dzieckiem jeśli chodzi o moczenie nocne.Moj syn ma 7 lat i moczy się od zawsze.Naprawde nie wiem co mam robić.Co prawda nie szukałam pomocy pod względem neurologicznym..Byłam z dzieckiem u paru urologów raczej cieszących się dobrą opinią;jeden p.doktor przepisał dziacku MINIRIN Lek nie jest skuteczny.Syn mial robione wszytkie badania pod względem urologicznym i z badań wynika, że jest zupełnie zdrowy Lekarze twierdzą,że problem sam po jakimś czasie zniknie,Jedna Pani napisała o głebokim śnie dziecka...moje również śpi tak głeboko,że nawet jeśli Go wysadzam w nocy to nie budzi się tylko śpi [Pan doktor mówi,że to jeszcze dziecięcy sen i to dlatego tak się dzieje i że układ nerwowy nie jast wystarczająco rozwinięty)Ogólnie moje dziecko jest dzieckiem zdolnym.Na prawde juz nie wiem co mam robić,,i jestem w stanie wydac kazde pieniądze aby tylko ktoś umiał pomóc i zdiagnozować co się dzieje Baaardzo proszę jeśli ktoś potrafi mi pomóc bądż pokierować bylabym niezmiernie wdzięczna.