Reklama:

MEMOTROPIL, NOOTROPIL - jakie efekty? (49)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
07-10-2008, 19:31:00

Dziękuję GOLIK za odpowiedż

Dzisiaj zakupiłam sobie ginkofar *** jak zalecał grzesiek_81, zobacze jakie będą efakty

Jeśli nie będzie poprawy odwiedzę neurologa

Dziękuję Wam za zainteresowanie

Pozdrawiam
Agnieszka
gość
21-11-2008, 19:25:00

Najlepsza mieszanka to neootropil 4x 1200 na dobe do tego 5x 10mg Cavinton plus deprim 3x 425 mg można zastapic Coaxilem ale na recepte i koncentracja rośnie jak nic... Sprawdzone wyprobowane. Polecam. eskulapa@o2.pl
gość
29-11-2008, 12:26:00

Dziękuję GOLIK

A czy efekt utrzymuje się po zakończeniu leczenia, czy zanika z czasem i trzeba powtarzać kurację?

Długo czekałeś na poprawę ?

Z góry dziękuję za odpowiedż

Pozdrawiam

Agnieszka
gość
17-12-2008, 19:45:00

Ech... Te wszystkie Wasze specyfiki z całą pewnościa pomagają, ale prawda jest taka, że nie ćwiczona pamięć też słabie :P A narzekanie, że się musisz uczyć na skojarzenia jest dziwne. Pamięć skojarzeniowa to naturalna predyspozycja mózgu do zapisywania informacji na długie lata :P. Proponuję po prostu czytać książki, uczyć się języków i robić cokolwiek dla "rozruchu" głowy. Pozdrawiam. Kacper
gość
16-01-2009, 11:36:00

Menotropil i Neotropil to ten sam zwiazek chemiczny tylko inny producent.Memotropil jest produkowany przez polską firme i jest tanszy.Trzeba brac po uwage to ze lek dziala dopiero po 2 tygodniach i to biarac dawke 1200 mg.ja od dawna biore neotropil i naprawdę jestem zadowolona z rezultatów
gość
16-01-2009, 11:57:00

pamietajcie jeszcze że neotropil i memotropil trzeba brać rano i ewentualnie w południe, nie bieże się tego leku wieczorem ani przed spaniem
gość
14-02-2009, 10:51:00

witam! mam zapisany nootropil w szaszetkach 2400mg.Ponieważ jestem wrażliwa na nowe leki/ działania tzw. niepożądane/ dlatego proszę napiszcie jakie skutki uboczne zażywania nootropilu zauwazyliście u siebie.Z góry dzieki
gość
16-04-2009, 07:33:00

ja biorę nootropil od 4 lat. Moim zdaniem jest wspaniałym lekiem na lepszą pamięć. Biorę tylko połowę tabletki 800mg 1 x dziennie. Efekt wspaniały. Mam 54 lata i uczę się angielskiego. Szybciej i skuteczniej zapamiętuję słówka. W czasie wakacji odstawiłam ten lek, bo chciałam dać przerwę mojemu organizmowi, ale po jakimś czasie zauważyłam, że moja pamięć słabnie. Zaczynam się zastanawiać jak się coś nazywa, podczas przeglądania notatek z lekcji niekiedy byłam zdziwiona , że się czegoś uczyłam i nie pamiętam tego. Po 3 miesiącach ponownie zaczęłam brać tabletki, ale tylko połowę 800 mg rano, i po paru dniach od razu poprawa.
Pamiętam, nie muszę kilka minut zastanawiać się jak się coś, ktoś nazywa.
gość
19-04-2009, 18:09:00

hej wszyskim ja już od paru miesięcy biorę memotropil !i szczerze mówiąc bardzo mi pomógł w moich dolegliwościach a dokładniej mam migrenę tylko że przytyłam od tego casu jak biorę 10 kg i mam lekką depresję i nie wiem czy to winić właśnie te kapsułki?
gość
26-04-2009, 02:21:00

Jest pewna różnica. Nootropil jest lekiem produkowanym w Belgii, bądź w innych krajajch na licencji. Memotropil jest jego polskim odpowiednikiem. Jestem 2 rok po urazie mózgu według mnie nootropil jest skuteczniejszy - szczególnie poprawia sie pamięć - i coś jeszcze - świadomość, czego w memotropilu nie zauwazam.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: