Reklama:

Levetiracetam Teva, a alkohol (12)

Forum: Padaczka

gość
20-07-2024, 15:48:03

Calla 28-03-2015, 16:03:53
Dziękuję za odpowiedź, chociaż uważam, że trochę Pani przesadza. Nie zna mnie Pani, a ocenia. Po prostu czytałam na innym forum, że osoby chore na padaczkę piją okazjonalnie w małych ilościach i im to nie szkodzi. Zadałam pytanie na bardziej zorientowanym w temacie forum i podałam nazwę leku, bo w końcu mają one duże znaczenie. Myli się Pani. Nie robię przez presję rówieśników. Jestem strasznie upartą osobą i jak coś sobie postanowię to nie ulegnę niczyim namowom. Zastanawiam się nad tym, bo sama tego chce. Co złego w tym, że młoda osoba chce spróbować czegoś nowego? Chciałam się tylko dowiedzieć jak to może na mnie wpłynąć. Nie prosiłam Panią o pouczanie mnie jak być dorosłą.
gość
20-07-2024, 15:54:26

gość 20-12-2022, 17:18:24
Witam moja sytuacja wygląda następująco biorę levetiracetam Accord 250mg 2 razy dziennie po 1 tabletce ,2 dni temu dostałam atak 5 razy pod rząd byłam nie przytomna i nie świadoma po obudzeniu i zrobieniu badań wykazało u mnie alkohol we krwi gdzie wgl nie piłam czy to możliwe że to jakieś skutki uboczne?

A czy przy tym leku można dodatkowo ma przemian brać relanium?
gość 20-12-2022, 17:18:24
Witam moja sytuacja wygląda następująco biorę levetiracetam Accord 250mg 2 razy dziennie po 1 tabletce ,2 dni temu dostałam atak 5 razy pod rząd byłam nie przytomna i nie świadoma po obudzeniu i zrobieniu badań wykazało u mnie alkohol we krwi gdzie wgl nie piłam czy to możliwe że to jakieś skutki uboczne?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Dziwny atak
Witam wczoraj miało miejsce zdarzenie moja poltora roczna córeczko ok godziny 18 poszła sów położyć że starsza córka. Nagle dostała dziwnych drgawek,po ok 2 minutach przestała oddychać i zrobiła się cała siną i sztywna.Trafilismy do szpitala dziś będą robione badania lekarze podejrzewają padaczkę.Emilka to żywe dziecko wszędzie jej pełno nigdy podobnej sytuacji nie było. Majdziwniejszw jest to że na 5 minut straciła oddech ,przeczytałam wiele forum i nigdzie nie napotkałam się na taką dolegliwość wszystko trwało ok 15 min .Reanimowalam ja do przyjazdu karetki ,tylko czy ktoś wie dlaczego mogła nie oddychać w przełyku nie było wydzieliny.Obejezalam wiele filmików dzieci i niemowlaków z padaczka żaden z nich nie przypominał tego co działo się u nas proszę o pomoc w tej sprawie może ktoś miał coś pogmdobnego dziękuję za informację Małgorzata
Konieczność powtórzenia rezonansu głowy zalecona przez radiologa
Witam serdecznie, Miałam wykonany rezonans magnetyczny głowy bez kontrastu zwg na zaburzenia koncentracji i pamięci oraz wieloletnie przyjmowanie leków na depresję. Po około dwóch tygodniach dostałam telefon z informacją o konieczności powtórzenia badania, tym razem z kontrastem. Termin na za tydzień. Na pytanie dlaczego jest to konieczne- odpowiedź że tak zdecydował lekarz, niektóre obszary mózgu będą dzięki temu lepiej widoczne. Czy to standardowa procedura? Czy ktoś z Was miał taką sytuację? Czy dobrze myślę, że coś dostrzeżono i chcą się temu lepiej przyjrzeć?
gość
Napady padaczkowe u 16 latki podczas snu
Witam , mam pytanie czy ktoś spotkał się z napadami występującymi tylko podczas snu w godzinach porannych.Pacjent podczas snu , zaczyna mieć drgawki , utrata przytomności , atak trwa 3-4 minuty , po ataku zasypia dalej ...rezonans ok , eeg 1 wszystko ok , drugie po roku niby cos pokazało niby na FS .
gość
Zez potętniaku
Czy w Lublinie jest klinika leczenia zeza potępiaku tętnicy szyjnej
Reklama: