Witam wszytskich serdecznie :)
Mam pytanko i bardzo zalezy mi na czyjejs opinii..:)
lecze sie na epi juz od 14 lat.. w 2002 roku mialam 4 napady bylam wtedy na odstawianiu lekow.. pozniej zaczeto podawac mi Orfiril dawkowane 600-0-600 ta dawka wystraczala na tyle ze niemialam napadow przez 3 lata ..wyniki eeg byly dobe wiec lekarz postanowil sprobowac zmniejszac lek.. stopniowo co 150 mg przez 2 lata az doszlismy do dawki 300-0-300 mg przez pol roku bylam na tej dawce czy li do czerwca 2007 roku i dostalam wtdey ataku.. jeden mialam 15 czerwca a drugi 23 czerwca.. Lekarz stwierdzil ze Orfiril nie jest dobrym lekiem jesli chodzi o ciaze a ze jestem juz w takim wieku ze jest mozliwe iz zajde w ciaze.. dlatgeo zaczelismy zmieniac lek stopniowo.. teraz biore 450-0-300 orifrilu i dodatkowo powoli wlaczamy lamotrix.. chcialam sie dowiedziec jakie ten lek ma skutki uboczne i czy jest dobrym lekiem.. bo boje sie. przy tamtym leku niemialam atakow..przez tyle lat.. wiec chyba na niego szlam.. a tu niewiem nawet co to za lek.. prosze niech ktos mi cos o nim powie.. czytalam ulotke..ale szczerze mowiac nie zabardzo ja rozumiem..;/
Pozdrawaim wszystkich bardzo serdecznie..:)
Trzymajcie sie cieplutko:)