Reklama:

kręgarz z krępy (450)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
31-10-2014, 19:00:04

Gość 2014-10-23 16:16:17
Zgadza sie ma jedne I drugie , te pierwsze , bo dziewczyne narazil na kalectwo, a te drugie ciagna sie jak probowal sie powiesic ... kregoslup ma uszkodzony . Nosil wilk razy kilka poniesli i wilka.
Cofnij sie na tym watku poltora roku wstecz, bedzie wszystko jasne co do umiejetnosci wiejskiego uczonego .
gość
31-10-2014, 19:04:50

Ciekawe człowieku skąd masz takie informacje,ostatnio widziałam pana Józefa i nie widziałam żadnych śladów na szyi po powieszeniu .I także nie słyszałam o żadnych sprawach sądowych.Domyślam się, że ktoś ma bardzo wybujałą fantazję albo nie lubi go na tyle ,że chce mu zaszkodzić.Ludzie przestańcie wymyślać!!!
gość
01-11-2014, 22:53:10

nie tyle dyski się starzeją, co się naciągają uwalniając przemieszczające się jądro miażdżyste, a następnie pękają i cała zawartość może opuścić swoje miejsce i w takim stanie najczęściej pomoc może się zakończyć postępem choroby, a w ramach ścisłości proces ten dotyczy również dzieci
gość
03-11-2014, 12:39:57

a nie wie pani czy juz przyjmuje?20
Gość 2014-10-31 20:04:50
Ciekawe człowieku skąd masz takie informacje,ostatnio widziałam pana Józefa i nie widziałam żadnych śladów na szyi po powieszeniu .I także nie słyszałam o żadnych sprawach sądowych.Domyślam się, że ktoś ma bardzo wybujałą fantazję albo nie lubi go na tyle ,że chce mu zaszkodzić.Ludzie przestańcie wymyślać!!!
gość
04-11-2014, 10:00:45

A co wy za głupoty wygadujecie. Józek nie ma problemów, jak jest na mejscu przyjmuje bez problemów. Nastawiał mi 2 razu kręgi i za każdym razem poprawa była natychmiastowa...nie tylko mój przypadek, wielu znajomych do niego jeździ i nigdy nie było porblemów
gość
06-11-2014, 05:50:55

romanek 2014-07-28 14:53:24
Gość 2014-07-26 18:13:57
Gość 2014-07-18 20:01:38
Gość 2014-07-16 05:21:13
Gość 2014-07-13 22:49:01
OSTATNI RAZ BYŁEM U PANA JÓZKA 21.06.14 WSTAWIŁ MI 2 DYSKI MIAŁEM ODPOCZĄĆ 7 DNI NIC NIE DŹWIGAĆ NIESTETY MUSIAŁEM PODNIEŚĆ MOJĄ MAMĘ Z ŁÓZKA NO I CHYBA ZNOWU MI WYSKOCZYŁY WIĘC POJADĘ DO PANA JÓZKA OKOŁO 18.07 ZAWSZE MI POMAGA POZDRAWIAM WŁADEK Z GŁOGOWA
SPRÓBUJĘ POJECHAĆ 12.11.14
gość
06-11-2014, 05:52:21

OSTATNI RAZ BYŁEM U PANA JÓZKA 21.06.14 WSTAWIŁ MI 2 DYSKI MIAŁEM ODPOCZĄĆ 7 DNI NIC NIE DŹWIGAĆ NIESTETY MUSIAŁEM PODNIEŚĆ MOJĄ MAMĘ Z ŁÓZKA NO I CHYBA ZNOWU MI WYSKOCZYŁY WIĘC POJADĘ DO PANA JÓZKA OKOŁO 18.07 ZAWSZE MI POMAGA POZDRAWIAM WŁADEK Z GŁOGOWA SPRÓBUJĘ POJECHAĆ 12.11.14
gość
06-11-2014, 06:04:42

Gość 2014-10-11 12:20:33
Gość 2009-08-13 12:36:00
A mnie Pan Józef Z krępej zaszkodził mam skrzywiony kręgosłup dodam że mam 27 lat pojechałam do niego z przewlekłymi bólami głowy. Nic pozatymmnie nie bolało. Miałam ze sobą zdjęcia ale on nie chciała nawet na nie spojrzeć. Stwierdził że mam wypukline w odcinku szyjnym i 2 wypdnięte dyski w innych odcinkach kręgosłupa .Po dłuższej chwili namysłu zabrał się za nastawianie Pochrupało i powiedział że będzie dobrze. Ale już od następnego dnia nie było dobrze zaczęła mnie bardzo boleć szyja , bark i łopatka. Od lekarza dostałam zastrzyki które mi nie pomogły . Teraz jestem na blokadzie przeciw bólowe od neurologaj ale i tak odcuwam ból w szyi i łopatce cały świat mi się zawalił wydałam juz dużo pieniędzy nawet rezonans prywatnie robiłam terz czekam na wynik. Zmagm się z tym juz drugi miesiąc i nic nie przechodzi nawet oprzeć się normalnie nie mogę na plecach ani nawet sie położyć ciągle sśpie na boku. Byłam u niego drugi raz i powiedził że mi nic nie pomoże tylko operacja pojechałam do niego po ból. Ostrzegm was przed takimi ludzmi bardzo żałuję że do niego poszłam wszystko bym oddała żeby móc cofnąć czas( mam nadzieję że nie bedę miał przez niego operacji)
Niestety trzeba było drugi raz pojechać a nie od razu do lekarza. Powiem tak Pana Józefa znam od 12 lat. Byłem praktycznie z bezwładem nóg. lekarze tylko operacja , a Pan Józek powstawiał dyski, owszem przez trzy dni po wstawieniu ból był praktycznie nie do zniesienia, ale po kilku dniach odczułem niesamowita poprawę. Byłem tak jeszcze wiele razy aby całkowicie zaleczyć kręgosłup , dzisiaj nie mam najmniejszych problemów z kręgosłupem.
Zadaj sobie pytanie ile lat twój kręgosłup był z wypadniętymi dyskami, jeśli myślałaś że wstawienie jednorazowe od razu pomoże to byłaś w wielkim błędzie. Leczenie kręgosłup[a jest długofalowe. Jeśli wierzymy lekarzom którzy opierają się na chemii i tylko chemii to można nazwać nas ślepymi ludźmi. Jak sobie wyobrażasz mechaniczne uszkodzenie jakim jest wypadnięty dysk leczyć chemią to niedorzeczność a tak podchodzą niestety lekarze. W Polsce opieramy leczenie kręgosłupa na farmakologii , która tylko zmniejsza odczucia bólowe, jeśli on a nie pomaga to tylko operacja, a gdzie metoda kręglarstwa która przed wieloma latami była przez medycynę akceptowalna i stosowana. Na wydziałach fizjoterapii uczono nastawiania dysków, stawów ,tak jak robi to Pan Józef. Dla przykładu w Niemczech bardzo szybko wrócono do tej metody i ludzie są tam leczenia właśnie poprzez nastawianie w ten sposób. Jak policzono rezultaty to jest to najbardziej skuteczna metoda i najtańsza. Owszem oczywiście wszystkich chorób nie można tak leczyć.
Więc polecam tobie pojechać do Pana Józefa i kilka razy przejść serię ponownego prawidłowego umiejscowienia dysku. Bo to że potrafią wypaść po wciśnięciu jest to normalne gdyż kręgosłup musi wrócić do prawidłowego ustawienia, a to trochę trwa.
DLA MNIE PAN JÓZEK TO FACHOWIEC WŁADEK Z GŁOGOWA
gość
06-11-2014, 13:38:00

Gość 2014-10-31 20:04:50
gość
10-11-2014, 17:06:52

CZY PAN JÓZEF JUŻ PRZYJMUJE /DZIĘKUJĘ MU ZA WSZYSTKO /POSTAWIŁ MNIE NA NOGI/ ALE ZNÓW COŚ JEST NIE TAK/ DRĘTWIEJE MI NOGA/

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: