Reklama:

kręgarz z krępy (451)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
11-10-2014, 10:44:57

Do Józefa jeździ się po pomoc a nie na pogawędki, owszem ma soczysty język , ale co komu do tego. W wypowiedziach 95 % Polaków nie widzę różnicy są takie same a nawet gorsze. Posłuchajcie afery taśmowej jaki tam był piękny język, a wypowiadany przez ludzi u władzy. Zobaczcie jak lekarze potrafią soczyście mówić, i co z tego czy to jest powód do oceny i wystawienia całkowitej opinii na temat człowieka .... NIE.
Jezus kiedyś tak powiedział ."Czemu to widzisz drzazgę w oku swego brata, a belki we własnym oku nie dostrzegasz?"
Jeśli ktoś myślał jadąc do Józefa że będzie cud i od razu będzie lepiej i nie będzie boleć to jest strasznie naiwnym człowiekiem.
Nauczony że po zastrzyku przeciwbólowym od razu jest ulga. Józek zastrzyków nie daje on może pomóc jeśli jesteś gotowy na leczenie i to niestety trochę musi potrwać i poboleć.
Ja przeszedłem tą drogę dwanaście lat temu , miałem bardzo poważnie zajechany kręgosłup, moje nogi odmawiały posłuszeństwa, po wizycie u Józefa (wielokrotnej) dzisiaj nie mam żadnych problemów z kręgosłupem.
Polecam Józefa z całego serca owszem trzeba się uzbroić na jego język specyficzny chociaż bardzo nam Polakom znajomy. Ale to że pomaga jest bezsprzeczne i tylko malkontenci i narzekacze będą krytykować bo po pierwszej wizycie bolało trochę mocniej niż przed nią . Ale nie biorą pod uwagę że taki proces jest w leczeniu kręgosłupa normalny, on musi zmienić po wstawieniu dysku swoją pozycję więc trochę to musi poboleć. Cuda tylko Bóg może robić a Józef nim bez wątpienia nie jest, ale pomaga niesamowicie.
gość
11-10-2014, 17:17:53

Gość 2014-10-10 14:13:32
Czlowiek bez szkoły , bez wyksztalcenia udaje strasznego specjaliste.Odradzam wizyty u niego.Jak byliśmy u niego to smierdzal alkoholem i nie wiedział co ma robic ze mna , tylko mnie przepychal na tym lozku i wyzywal "a posun się Skrur...., a poloz się inaczej Hu..."Jak się zerwałem z tego lozka . Nigdy już mnie nie zobaczy i wszystkim odradzam.chamidlo
gość
11-10-2014, 17:20:14

Ten kręglarz nie nastawia na łózku .
gość
11-10-2014, 17:33:27

Po co tu wszyscy te opinie wpisują na temat tego faceta ? jest u siebie pić może ., nikt nie musi tam do niego jechać nawet z ameryki,, a jak pojadą to później piszą bzdety ,nikt się nie urodził co każdemu dogodził, pytanie brzmi ??po co jedziesz ?jedz na pogotowie, i nie truj dupy rolnikowi heheeh ,,,PS Ten pan może pozwać każdego pisarka za obrazę na forum , są odpowiednie art.,,,, pozdrawiam ,,,,,,,prokuratura czeka piszcie dalej pozdrawiam
gość
14-10-2014, 16:42:48

14.10.2014r, Byłem dzisiaj w Krępie. Pan Józek "Nie przyjmuje do odwołania " kartka wisi na bramce.
gość
15-10-2014, 09:45:17

szkoda, bardzo nam pomaga. podobno jest powaznie chory. zycze zdrowia
gość
15-10-2014, 14:11:41

podobno jest ktoś kto nastawia w Szprotawie. Może ktoś ma namiary
gość
15-10-2014, 16:08:59

????.
zdrowy już byłem..., i co dalej?. :-)
gość
16-10-2014, 07:29:09

tak jest w Szprotawie4 pan który nazywa się chyba Pozoroszczyk, adres można znaleźć w necie, my jeździmy tez do kożuchowa do doktora Duszy, który od niedawna tez nastawia, ale nie ma to jak pan Józek. poza tym ci dwaj panowie kasują odpowiednia sumę za wizytę.
gość
16-10-2014, 08:44:30

trzeba sie modlic i byc dobrej wiary, bo wiara czynia cuda

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Mielopatia - wymiar rdzenia 4mm
Cześć, mam zdiagnozowaną dyskopatia na poziomie C5 C6 i C6 C7. Dodatkowo też rozwinęła się już mielopatia / ucisk na rdzen bo wymiar strzałkowy wynosi tylko 4mm. Neurochirurg na razie nie widzi konieczności operacji bo nie mam ciężkich objawów. Aktualnie to lekko obnizona sila miesniowa w rekach, sporadyczne uciski w okolicach karku. Mam tez mrowienie lewej polowy twarzy ale powiedzieli ze to z innego powodu (mam tez zmiany w mozgu). Badania neurologiczne w normie. 2 fizjoterapeutów odmówiło rehabilitacji bo nic się już nie da zrobić a nie chcą zaszkodzić. Nie wiem co robić. Z jednej strony po co się operować jeśli objawy nie są mocno dokuczliwe, z drugiej strony nie chce żeby było za późno... Doradźcie proszę
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
gość
Proszę o pomoc
Dzień dobry mam pytanie czy to jest swardzenie rosiane
gość
Wynik rezonansu magnetycznego głowy z kontrastem
Dzień dobry, miałem wykonany rezonans głowy z kontrastem z powodu historii tętniaków w rodzinie. Tętniaków nie wykryto ale : W zakresie podkorowej istoty białej obu półkul mózgu widocznesą pojedyncze, bardzo drobne ogniska hyperintensywne w sekwencjach T2-zależnych, wielkości do 2mm(na granicy widzialności, możliwe do uwidocznienia jedynie w sekwencji wykonanej drobnymi warstwami). -Zmiany te nie ograniczają dyfuzji, nie ulegają wzmocnieniu kontrastowemu - ich charakter niespecyficzny - w pierwszej kolejności w różnicowaniu uwzględnić należy drobne ogniska degeneracji naczyniopochodnej. Mężczyzna 32 lata. Czy jest się czym martwić? Jakie mogą być przyczyny i leczenie? Nie mam objawów. Pozdrawiam
Reklama: