Reklama:

kręgarz z krępy (451)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
01-12-2009, 17:11:04

człowieku lecz sie na nogi bo na głowe juz za pozno ;/;/;/

a pozatym jak niemasz sie do kogo doczepić .....
to doczep sie pod 360 moze ci rozum wroci chodz w to nie wierze ;/;/;/
gość
01-12-2009, 20:57:04

Chyba jesteś po podstawówce bo nawet zachować się nie umiesz córeczko tatusia.
gość
02-12-2009, 17:31:08

haha nie rozśmieszaj mnie żal
mozesz być nawet prezydentem USA
dla mnie i tak jesteś nikim
zrównujesz się z ziemią ;/;/;/
gość
15-12-2009, 00:47:43

Witam ja też byłem u Józka z Krępy ale mi pomógł ,pojechałem do niego prosto od lekarz który władował moją nogę w gips bez dotknięcia ,a wystarczyło tylko nastawić kostke ,więc wszystkich którzy są tak zawistni tu na forum polecam iść do lekarzy chirurgów którzy tylko patrzą w zdjęcie i nie umieją je nawet odczytać tylko pakują do gipsu. A nie tylko głupoty wypisywać ,NFZ za gips zapłaci
gość
15-12-2009, 17:21:38

Dajcie spokój Panu Józkowi.

Ja obecnie też nastawiam i reperuje przepukliny. Co do terapii to trzeba podzielić na dwa. Po pierwsze nie pomoże się w 100% jak nie mamy diagnozy konkretnej wtedy terapeuta robi na chybił trefił. Po drugie każdy pacjent nie jest szczery w odpowiedzi na zadane pytanie co powoduje złą diagnozę np. po wypadku nie można robić manipulacji jak u 16 latka. Co do podwinięcia dysku to tu właśnie jest problem. Nie leczy się choroby lecz człowieka. Więc trzeba zależ przyczynę choroby. Nigdy nie da się starej dolegliwości cofnąć po 1 zabiegu terapii. Nigdy nie należy masować nawet koło wypukliny nie mówiąc o przepuklinie lub urazach.
Nigdy nie wolno narzekać na lekarza lub terapeutę bo to jest nie jego wina lecz nie rozumiecie się i lepiej zmienić lekarza , specjalistę , terapeutę itp.

pozdrawiam
gość
17-12-2009, 16:39:53

Nie możecie obrażać tak Pana Józka, on robi to co umie i myślę że on to bardzo dobrze robi. Mi bardzo pomógł miałam przepuchlinę i teraz co.... już nie mam zostałam wyleczona.Proszę lepiej przeprosić Pana Józka, bo zobaczycie że bedzie taki dzień w którym przyjedziecie do niego.

Pozdrawiam
gość
18-12-2009, 19:05:52

zgadzam się z tym :)
przyjdzie koza do woza
gość
20-12-2009, 15:51:41

jestem Jurek z Angli pan Józek kiedyś bardzo mi pomógł,
ludzią którym nie pomugł, ja pomagam,
mam 5kg młot i bije w czoło !!!!!
haha
to jest lekarstwo na głupote,
gość
20-12-2009, 17:30:28

hihi widac Pan z wroclawia chcial sobie zrobic reklame na laser..beznadziejne chwyty... nieskuteczne...rob to z godnoscia, a nie obrazajac innych.
Pan Jozef sie nie reklamuje, gdyz prawda stara i wyswiechtana glosi, ze to co dobre nie potrzebuje reklamy :) Wielki szacunek Panie Jozefie :) chamstwo bylo i bedzie na tym swiecie...
:)
gość
23-12-2009, 06:58:43

aa no święta prawda :P:P
jak ktoś chce sobie troche rozumu nabić
to niech się podłączy pod 360 haha

córa Józka heh

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: