Reklama:

Kolka niemowlęca (24)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
13-06-2011, 11:38:22

Przeczytaj komentowaną poradę: Kolka niemowlęca

Jak nasze dziecko miało kolki, to normalnie z bezsilności siedziałam i płakałam z nim. Wszystkie domowe sposoby zawodziły, pomogły nam bardzo czopki viburcol, które przepisał nam pediatra. Dziecko było spokojniejsze i zasypiało, matko ale poczułam wtedy ulgę.
gość
23-06-2011, 19:25:10

Moja coreczka ma dopiero 8 dni i juz ma kolke tez placze bo nie potrafie jej pomoc :(
gość
11-05-2012, 14:45:07

jezu, tez tak miałam :( w pewnym momencie nie wiedziałam, kto głośniej płacze. domowe sposoby zawodziły jeden po drugim. dopiero lekarz poratował mnie kroplami bio gaia i dzięki bogu wreszcie się skończyły nocne maratony ze łzami :)
gość
12-05-2012, 04:46:40

Oj, moja córa też miała kolki. Głównie przez wodę w mojej miejscowości. Stosowałam kurację koperkową. Ale mało skutkowało. Pamiętam nieprzespane noce. W 5 miesiącu samo przeszło.
gość
12-05-2012, 04:47:59

Acha, masowałam jej często brzuszek.
gość
23-05-2012, 09:37:01

ile bym dała, żeby u mojego maleństwa tak samo przeszło :( dopiero kuracja kropelkami bio gaia, przyniosła jakiś skutek. córa się strasznie przedtem męczyła.
gość
15-06-2012, 10:51:08

Dziewczyny spróbujcie użyć Bobotic - te kropelki działają. Mnie uratowały życie. Maluszek zanosił się tak z bólu, że nie dało się słuchać. Kupiłam w aptece i po kroplach przeszło. Czasem jeszcze coś tam czuje, zwłaszcza przed godziną o której powinnam podać krople, ale róznica jest ogromna (na korzyść:)
gość
18-06-2012, 17:25:58

Córka miała silną kolkę juz w 4 tygodniu, stosowałam praktycznie wszytko, farmaceutyki, bujanie, dieta,
- pomógł sub simplex, i suszarka do włosów, a ze się okazała mało wygodna w używaniu to z powodzeniem korzystałam płyty CD Dobry sen z pewnego portalu aukcyjnego. połączenie kropli i płyty dało ukojenie dla małej, od tej pory nie czułam się bezsilna ze dziecko płacze a ja nic nie mogę. Pozdrawiam Kolkowe Mamy - Justa31
gość
29-06-2012, 12:55:18

Skad ja to znam:(((( miałam dokładnie tak samo :( miałam ochotę wyjść i nie wrócić, a mąż w tym czasie zabawiałby dziecko. Farmaceutka wreszcie mi poradziła, jeżeli nic już nie skutkuje, żeby wzięła BioGaię. Po paru kroplach miało przejść. Ufff, po dwóch dawkach maleństwo uspokoilo się :)
gość
11-07-2012, 12:35:02

kolka niemowleca

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: