Reklama:

guz hamartoma, padaczka, a operacja? (14)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkująca
17-03-2009, 11:59:00

Witam wszystkich. Kobieta,która opisała historię swego dziecka chorującego na hamartoma to p.Anna Cholewa-Selo (OSWOIĆ LOS), a profesor,który całkowicie usunął guz nazywa się Rosenfeld i jest neurologiem w Królewskim Szpitalu dla Dzieci w Melourne. Mam nadzieję,że te wiadomości się przydadzą. Pozdrawiam ciepło,ludzieńki.
behemot913
gość
17-03-2009, 12:21:00

Już o tym słyszałam. Tylko problem aby znaleźć jakiś kontakt.
Początkująca
17-03-2009, 14:39:00

Proszę mi napisać gdzie zdobyć tę książkę.
W internetowych księgarniach niedostępna.
martas
gość
30-09-2017, 14:19:47

Witam jak objawiają się ataki gniewu i agresji . Moja 7 l. Córka ma też zdiagnozowano guza.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Proszę o pomoc
Dzień dobry mam pytanie czy to jest swardzenie rosiane
gość
Wylew podpajęczynówkowy
Witam piszę bo już tracę nadzieję. Mój tata trafił do szpitala 6 dni temu , okazało się że to wylew podpajeczynkowy , obecnie jest w śpiączce na całe szczęście stan stabilny ale wciąż poważny . Nie oddycha samodzielnie, wykryli u niego genetyczną przypadłość malformacji naczyniowej wiem że na forum za pewne odpowiedzi nie uzyskam i muszę uzbierać się w cierpliwość jednak szukam jakiejkolwiek informacji która sprawi że zacznę wierzyć że wszystko będzie dobrze. Wiem , to bardzo ciężka przypadłość , tata ma 61 lat całe życie żył pracą aż do momentu wylewu . Pomoc na szczęście przyjechała bardzo szybko bo w ciągu godziny tata już był w szpitalu pod opieką . Jutro ma wynik badania szczerze nie pamiętam jakiego bo zbyt dużo informacji i stresu w ostatnich dniach . Cały czas drenowany , lekarze mówią że krwi jest niewiele , więcej płynu rdzeniowego. Błagam Was czy ktoś już kiedyś znał taki przypadek??? :
gość
Wynik TK??
Dzień dobry. Odebrałam dzisiaj wynik TK głowy. Opis jak niżej : Dostępne w badaniu struktury mózgowia i przestrzenie płynowe przedstawiają się typowo. AYMETRIA SZEROKOŚCI ROGÓW SKROBIOWYCH - PRAWY SZERSZY 7 MM. Układ komorowy mózgu nieposzerzony, bez cech przemieszczenia. Struktury kostne typowe. Moje pytanie - co oznacza ten fragment o asymetrii szerokości rogów? Czy to coś strasznego?
Reklama: