Reklama:

epilepsja (6541)

Forum: Padaczka

Komentatorka
08-07-2012, 20:13:39

Maju oj ja tez mam cienką głowe jakbym tak wypiła piwko to juz po mnie hehe
Duszku no widzisz takich czasow doczekalismy ze mozna sobie klikac w jednym czasie z całego swiata
Komentatorka
08-07-2012, 20:14:44

a do pISARKI tez juz sie przyzwyczaiłłam
gość
08-07-2012, 20:14:50

Przepraszam , ze sie powtarzam ale jestem szczesliwa i dzieki Wam , aha, juz wiem jak lapac szczescie ! u mnie 13:10, piwa nie pijam , bo po 2 lykach placze mi sie jezyk , nie chodze na balety , bo nie mam znajomych , ale mam Was kochane to moje wielkie szczescie. Alu Czy Ty kochana juz szykujesz sie do snu , kolorowych zycze duszek
Komentatorka
08-07-2012, 20:15:36

Duszku, do pisarki to ja też już się przyzwyczaiłam ale przyznam, że też mnie denerwowała na początku.
Basia to wiem, że ma gromadkę wspaniałych dzieci tylko, że męczy się z gotowaniem dwóch obiadków.... ja tylko sobie i mężusiowi pichcę a ty Duszku jak u ciebie wygląda ?
Marlena
Komentatorka
08-07-2012, 20:19:18

Widzę, że dopiero środek dnia masz Duszku.....
Jeśli do mnie było z tymi życzonkami do snu to jeszcze troszkę posiedzę z wami, w między czasie może pójdę umyć się i jeszcze może chwilkę i dopiero .... hehe napisałam tak, że sama nie rozumiem o co mi chodziło....
Ale dzięki;)
Marlena
Komentatorka
08-07-2012, 20:19:34

ja tez Duszku ciesze sie ze znalazłam to forum bo przyznam sie szczerze ze tu własciwie znajomych nie mam a i czesto wszystko mnie dobija wogole od jakies czasu w sumie od dawna juz nachodzą mnie mysli ze to zycie to za duzego sensu nie ma
gość
08-07-2012, 20:23:35

Gotowac nie cierpie , bo zajmuje nieraz 1.5-2 godz a sprzatna z talerzy w 10 minut, syn grymasny tego nie lubi , to niedobre a tamto jeszcze gorsze, malz wszystko zmiata i chwali , ja mu na to , przeciez to zwykle proste jedzenie nie zadne wymyslne , co tak wychwalasz , malz jest klusiasty , makarony , pierogi , kopytka , w sobote lepilam pierogi z kapusta i grzybami , sama musialam zakwasic czy zakisic , z pieczarkami.Tutaj kapusta jest w sloikach z octem , wiec jesli chca pierogi musze kwasic, duszek
gość
08-07-2012, 20:26:28

Majuniu posiedz jeszcze zlociutka , ja tak na wszelki wypadek zyczylam snow Ali , moze uda sie ja zwabic duszek
Komentatorka
08-07-2012, 20:27:08

Dziewczyny, jeszcze nie dawno tak samo myślałam ja wy, że to życie jest do du....y, że dlaczego ja i wogóle jaki ten świat jest niesprawiedliwy, ale z czasem samo do mnie dotarło jaka jest faktycznie prawda, dużo pomogło mi to forum, bo już sama nie wiem, chyba jestem tu od 2010 roku, poznałam wiele osób, ich historię i porównując ze swoją to ja wcale nie mam tak źle....
Wiele jest tu takich przypadków, ludzi, piszą że chcą skończyć ze sobą, że epi to koniec świata ale to logiczne, że jak się zachoruje to cały nasz świat się wali w jednej chwili, lecz musimy sobie mówić, że zawsze mogło być gorzej i trzeba walczyć z przeciwnościami losowymi.
Przepraszam dziewczyny, że tak jakoś się rozpisałam, ale nie chciałam powtarzać słowa "szczęśliwa" ale i tak muszę powiedzieć, że gdyby nie wy codziennie pomagające mi w trudnych chwilach to gorzej bym to wszystko znosiła....
Marlena
Komentatorka
08-07-2012, 20:30:41

Jeszcze kochana posiedzę z wami,
mój mąż też wybredny ale co mu zrobię to zje, przez 7 lat małżeństwa już wiem co nie chce jeść.... ale czasami chce coś zjeść takiego co za bardzo nie umiem, a również za bardzo nie lubie siedzieć w kuchni, wole porobić na dworze....
Marlena

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Laser a epi
Cześć, Czy ktoś z Was wykonywał zabieg epilacji laserowej? Moje EEG nie wykazuje zmian w odpowiedzi na prowokację świetlną i nie mam światłoczułości, ale zastanawiam się, czy mimo to taki zabieg jest bezpieczny. Czy macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Czy konsultowaliście się wcześniej z neurologiem?
Forum: Padaczka
gość
upadek na głowę pękniecie i kilka małych krwiaków
Mama ( 74 lata ) w nocy idąc do ubikacji upadła, mocno uderzyła się w głowę :/ TK wykazało pęknięcie i kilka niedużych krwiaków. Mama zostawiona na obserwacji, kolejnego dnia kontrolne TK krwiaki się nie powiększają. Mama jest splątana, zdezorientowana, świadoma, ale dużo mówi od rzeczy, nie może wstawać, ale pomimo próśb personelu chce wstawać więc jest związana :/ Za 5 dni kolejne TK. Proszę o rady co robić, czy to splątanie minie? Mamę jak będzie ok po kontrolnym TK chcą wypuścić do domu, ale ona jest mocno zdezorientowana, trzeba być przy niej cały czas dzień i noc. Lekarze mówią, że te skutki upadki mogą minąć za kilka tygodni lub miesięcy. Czy ktoś ma jakieś doświadzenia
gość
Zawał rdzenia kręgowego
Witam Moją chorobę zdiagnozowano 09-08-2023 jest to szok stracić czucie z dnia na dzień okazało się że to zawał rdzenia kręgowego.Stwierdzono że to od przebytej Boleriozy, ciągle rehabilitacja leczenie neurologiczne a tak naprawdę efektów brak . Poszukuję osób z tym samym schorzeniem jak sobie kochani radzicie Pozdrawiam Ania
gość
Torbiel w okolicy podgnykowej
Czy może ktoś miał usuwaną torbiel w okolicy podgnykowej? Wykonanych wiele rezonansów, ostatnio usg szyi pokazuje, że torbiel raz jest większa raz mniejsza. Nie wiem czy to niedokładność pomiarów wykonujących badanie czy faktycznie zmienia wymiary. Syn chodzi z tym już 5 lat i do tej pory żaden lekarz nie określił się co z tym robić. Ostatni lekarz wykonujący usg stwierdził, że syn musi pójść na operację, nie czekać i to wyciąć. Poczytałam sporo na ten temat i okazuje się, że to poważna operacja a nie wizyta u stomatologa. Jednak żaden lekarz tego nie powie, nie wyjaśni. Czy my trafiamy tylko na takich właśnie lekarzy? Może ktoś mógłby polecić lekarza, szpital etc. komu udało się wyjść bez skutków ubocznych po takiej operacji?
Reklama: